Benen Op Tafel Sessie over Customer Excellence

Bedrijf
Datum
29 oktober 2015
Inschrijven voor
28 oktober 2015
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Customer Excellence: stel jouw klant centraal door de hele organisatie!
Datum: Donderdag 29 oktober, 15:00-20:00 bij Kirkman Company in Baarn.

De klant centraal is een mantra geworden, en niet alleen meer bij de commerciële afdeling van organisaties. Maar wat is nodig zodat jouw hele organisatie klantgericht acteert? Luisteren naar de klant, het waarmaken van beloften en het echt ontzorgen van de klant moet centraal staan in de hele organisatie. Dit vraagt om een commerciële transformatie. Zowel in processen, bij medewerkers als in de organisatie inrichting.

Kirkman Company organiseert een middag waarin we leren, delen en worden geïnspireerd over wat  "Customer Excellence" voor jouw organisatie betekent. Op een informele en open wijze zullen Nienke Bloem, voormalig manager Customer Excellence KPN, en Remko Stolk, commercieel directeur ASITO, aanwezigen inspireren over hoe zij de klant centraal zetten in organisaties.

Daarnaast gaan we tijdens deze BOTS informeel met elkaar de dialoog aan over het onderwerp ‘Customer Excellence’. We delen ervaringen en kennis met elkaar en worden meegenomen in het verhaal van onze gastsprekers. Zo verwachten we er een inspirerende middag van te maken!

Spreekt dit jou aan (of ken jij iemand waarvoor dit interessant is) en ben je (mede)verantwoordelijk voor de Customer Excellence van jouw organisatie? Doe mee aan onze Benen Op Tafel Sessie (BOTS), meld je aan door te mailen naar Marit Schouten (m.schouten@kirkmancompany.com). 

Kirkman Company helpt organisaties in de transformatie naar een social enterprise. 

De Benen Op Tafel Sessie (BOTS) vindt plaats bij Kirkman Company, Amsterdamsestraatweg 40 in Baarn. Een BOTS is besloten en informeel. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.  

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 29 oktober 2015

Inschrijven voor: 28 oktober 2015

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals