EY Xperience 2015

Bedrijf
EY
Datum
05 oktober 2015
Inschrijven voor
28 september 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
3e jaars WO Bachelor- en Masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De tijd dat je de gemiddelde EY'er bij wijze van spreken kon uittekenen, is allang voorbij. Onze opdrachtgevers hebben meer dan ooit behoefte aan specialisten met verschillende achtergronden, die snel kunnen schakelen en zich kunnen inleven in de meest uiteenlopende vraagstukken. Daarom koesteren we bij EY de verschillen, of je nou bij Assurance, Transactions of Advisory zit. De EY Xperience is dé manier om die cultuur te leren kennen.

EY Business Xperience 2015

We organiseren dit jaar twee EY Xperiences: één voor Assurance en één voor Transactions en Advisory. Ieder met een specifiek op het werkterrein toegesneden programma.

Wat gaan we doen?
Op deze dagen maak je kennis met onze mensen, onze cultuur en onze manier van werken. Je werkt aan levensechte cases, waarbij je ook nog even naar het buitenland wordt gestuurd voor een klantbezoek. Een betere manier om EY en de verschillende mensen die bij ons werken te leren kennen is er niet.

Voor wie?
De EY Xperience is bestemd voor 3e jaars WO Bachelor- en Masterstudenten.

Assurance:
Studeer je Accounting (& Control), Bedrijfseconomie, (Internationale) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Econometrie, Financial Management of Business Administration of een vergelijkbare studie en heb je interesse in Assurance? Schrijf je dan in via de Assurance link.

Transactions:
Studeer je Finance, Financial Economics/Management, Accounting, Bedrijfseconomie, (Internationale) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Econometrie of een vergelijkbare studie en heb je interesse in fusies en overnames? Schrijf je dan in via de Transactions link.

Advisory:
Studeer je Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Management of Technology, Wiskunde, Natuurkunde, Econometrie, Information Management, Informatica, Information Science, Actuarial Science, Bedrijfskunde, Economie, of een vergelijkbare studie en heb je interesse in Advisory? Schrijf je dan in via de Advisory link.

Wanneer?
De EY Xperience vindt plaats van dinsdag 10 t/m zaterdag 14 november 2015. Om deel te nemen dien je je te kwalificeren tijdens één van de selectiedagen:

  • Voor Assurance op 5 oktober in Amsterdam of op 7 oktober in Rotterdam;
  • Voor Transactions op 1 oktober in Amsterdam;
  • Voor Advisory op 5 oktober in Amsterdam of op 7 oktober in Rotterdam.

Schrijf je in vóór 28 september 2015

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 05 oktober 2015

Inschrijven voor: 28 september 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: 3e jaars WO Bachelor- en Masterstudenten