Masterclass Verbindend Onderhandelen

Bedrijf
P2
Datum
02 september 2015
Inschrijven voor
01 september 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

02 t/m 4 september 2015 - p2 | Slotselaan 6-8 - 5328 ER Rossum (Gld)

Welkom in onze dynamische tijd. De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Verander mee en geef invulling aan een nieuwe benadering die past bij deze tijd. Krijg meer inzicht in het ontwikkelen en verbinden van initiatieven tijdens de masterclass De kunst van het Verbindend Onderhandelen.

Intensieve driedaagse
Deze intensieve driedaagse helpt je verder in je professionele ontwikkeling. Je verdiept je kennis en vaardigheden. Als professional sta je midden in een samenleving die in transitie is en die om nieuwe allianties en samenwerkingsverbanden vraagt. Burgers worden uitgenodigd te participeren en bedrijven verleggen steeds meer hun koers naar een duurzame toekomst.

De mogelijkheden om zelf geproduceerde energie op te slaan ontwikkelen zich elke dag en we starten een brede maatschappelijke discussie over de toekomst van ons onderwijs. Iedereen mag het zeggen. Burgers bemoeien zich met de overheid, bedrijven halen bij NGO’s de kennis op om te verduurzamen, kleinschalige zelfbouwprojecten blijven populair, we hervormen de zorgsector en docenten introduceren het maakonderwijs van binnenuit. Kortom: aan initiatieven geen gebrek!

Hoe maak je ruimte voor initiatieven van anderen? Hoe geef je sturing als je zelf aan zet bent? Hoe creëer je beweging die blijft voortbestaan?

Fris teruggekeerd van vakantie

Voor het nieuwe seizoen van start gaat biedt de masterclass drie dagen vol inspiratie van buiten, verdiepingssessies en interactief leren over Verbindend Onderhandelen. In het slot en de boomgaard van p2 in Rossum, een prachtige plek om aan de slag te gaan. Met ruimte voor kennis én vaardigheden, inbreng van eigen casuïstiek en direct toepaspaar in jouw eigen werkpraktijk. Want als onze samenleving zo in verandering is, volstaan oude methodieken van management niet meer en zijn daarnaast nieuwe kennis, vaardigheden en stuurmanskunst vereist. Hoe geef je dat invulling in de praktijk? Wat vraagt dat van jou? 

Na het volgen van deze masterclass:

  • Heb je meer inzicht in de wijze waarop je complexe vraagstukken verder kunt brengen, kun je beter sturen op de gewenste doelen en het eindresultaat; kun je nieuwe instrumenten en vaardigheden gemakkelijker in de praktijk toepassen;
  • Weet je jezelf beter als instrument in te zetten, ben je effectiever in je werk daar waar het gaat om allianties smeden, partijen bij elkaar brengen en kun je jouw eigen positie/rol in dit soort processen beter duiden en inzichtelijk maken voor anderen;
  • Start je geïnspireerd het nieuwe werkseizoen;
  • Heb je jouw netwerk verbreed.

Docenten

Marja van Schie en Jaap Walter (p2) en diverse sprekers, waaronder Isa Schipperheijn en Josien Hendricksen (17) die met de Wylde Swan onderzoek doen naar de plastic soep in de oceanen – en Frans Evers (71).

Investering

€ 2.395,- (exclusief btw) en exclusief de overnachtingen op 2 en 3 september. Er zijn kleinschalige overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Inclusief maaltijden en literatuur.

Meer info: Jerney van der Burgt +31 418 664744

Folder downloaden?

Event informatie

Bedrijf: P2

Datum: 02 september 2015

Inschrijven voor: 01 september 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals