Let's have lunch - 19 november

Bedrijf
Datum
19 november 2014
Inschrijven voor
19 november 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

IG&H - Studentlunch

Wij zoeken Junior consultants Ben jij een gemotiveerde, pas afgestudeerde academicus die met veel drive – en met de juiste begeleiding – zijn talenten in de hoogste versnelling wil zetten? Ben jij iemand met een scherp analytisch vermogen en de persoonlijkheid om anderen in beweging te krijgen? Wil jij je onderscheiden en het verschil maken voor onze opdrachtgevers? Dan is ons Consultancy Development Program iets voor jou.
Ons Consultancy Developmenet Programma heeft drie belangrijke pijlers:

Uitdagende Teamopdrachten Wij adviseren de meest toonaangevende bedrijven in de sectoren financial services, retail & health.
Opleiding & Ontwikkeling Wij bieden je als junior consultant alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Door o.a. persoonlijke coaching en intervisie.
Dynamische Werkomgeving Wij behoren tot de top 3 beste werkgevers van Nederland en wij bieden een uitdagende werkomgeving met leuke collega’s.

Op 19 november heb je de gelegenheid om met ons mee te lunchen en alles te horen over het programma. Je bent  vanaf 11 uur van harte welkom bij ons op kantoor aan de Hondiuslaan 102 in Utrecht. We sluiten om 13.30 uur af

Event informatie

Bedrijf: IG&H

Datum: 19 november 2014

Inschrijven voor: 19 november 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten