Contract in a day!

Bedrijf
Datum
08 mei 2015
Inschrijven voor
07 mei 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten / Starters
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij pas afgestudeerd of een starter met maximaal 2 jaar werkervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Junior Consultant bij ons kantoor? Kom dan op 8 mei naar ‘Contract in a day’ en verdien binnen één dag een contract voor onbepaalde tijd!.

Bij IG&H Consulting & Interim krijg je de mogelijkheid om het maximale uit jezelf te halen en jezelf in hoog tempo te ontwikkelen. Jouw talenten worden gestimuleerd door in korte tijd zoveel mogelijk ervaringen en vaardigheden op te doen. Pas afgestudeerde academici starten als junior consultant in ons Consultants Development Program (CDP). In twee jaar tijd krijg je te maken met alle facetten van het consultancy vak. Je interviewt opdrachtgevers, schrijft rapporten, presenteert je bevindingen op directieniveau, draait mee in grote projecten bij klanten en leert van een projectmanager onze ‘Make strategy work!’ aanpak. Het CDP zorgt dat je ervaring opdoet in alle disciplines, van strategie tot operations en van ICT tot verandermanagement. Na twee jaar kies je een sector om je verder in te ontwikkelen.

Contract in a day

Contract in a day is een versnelde sollicitatieprocedure. Voorafgaande aan deze dag doe je een intelligentietest. Als we je uitnodigen op 8 mei, dan zijn er verschillende gespreksrondes waaronder een gesprek met een partner en een case. Tussen de rondes door zijn er momenten waarop we besluiten wel of niet met elkaar verder te gaan. Als je aan het eind van de dag alle gespreksrondes en de case goed hebt doorlopen en – niet onbelangrijk – je een goede indruk hebt gekregen van IG&H én je wilt bij ons starten in het Consultancy Development Programma dan ligt je contract voor je klaar en kan je aan de slag!

Durf jij de uitdaging aan? Stuur dan je CV (en cijferlijsten van middelbare school bachelor en master) met korte motivatie naar werken@igh.nl en meld je aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Event informatie

Bedrijf: IG&H

Datum: 08 mei 2015

Inschrijven voor: 07 mei 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten / Starters