EY Xperience

Bedrijf
EY
Datum
19 november 2014
Inschrijven voor
03 oktober 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Waar gaat het om bij een business course? Precies: kennismaken. Met onze professionals. Met onze cultuur. Met onze klanten. En vooral met onze manier van werken. Geen wonder dus dat de EY Xperience gewoon in Nederland plaatsvindt.

Wat gaan we doen?
Vier dagen lang word je ingezet op een lopend project, werk je samen met onze professionals en verdiep je je in een bedrijf. Je kan zomaar ineens gebeld worden door een klant. Geen flauwekul, het echte werk. En daar horen, net als in real life, ook gezellige en ontspannende activiteiten bij, waar je alle mogelijkheid krijgt om ervaringen met onze medewerkers uit te wisselen en vragen te stellen. Dat is de EY Xperience. Een betere manier om onze praktijk te leren kennen is er niet.

EY Xperience

Voor wie?
3e jaars WO bachelor en masterstudenten op het gebied van twee van onze grote werkterreinen: Advisory en Accountancy.

Advisory:
Studeer je bijvoorbeeld mechanical engineering, electrical engineering, technology of management, supply chain management, mathematics, econometrics, information management, informatics, information science, actuarial science, bedrijfskunde of economie, schrijf je dan in op deze pagina.

Accountancy:
Studeer je WO accounting (& control), bedrijfseconomie, (internationale) bedrijfskunde, financial management of business administration en heb je interesse in Accountancy? Schrijf je dan in op deze pagina.

Wanneer?
De EY Xperience vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 november 2014. Het event start woensdagavond op een locatie in de Randstad.

Kwalificeer je tijdens één van onze selectiedagen op 10 oktober in Rotterdam en 13 oktober in Amsterdam.

Schrijf je in vóór 3 oktober 2014

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 19 november 2014

Inschrijven voor: 03 oktober 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten