EY Hofstadlezing

Bedrijf
EY
Datum
02 september 2014
Inschrijven voor
01 september 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De EY Hofstadlezing vindt plaats op dinsdag 2 september in de Grote Kerk in Den Haag. Klaas Knot is de gastspreker. Het thema is “vertrouwen”.

Indrukwekkende sprekers, actuele onderwerpen en hooggeëerd publiek
Prominenten uit bedrijfsleven en politiek discussiëren over de toekomst van ons land, Europa en de positie van Nederland op het economische en politieke wereldtoneel. De EY Hofstadlezing is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot een begrip. Sinds 2000 geven vooraanstaande politici en topbestuurders hun visie over economische en maatschappelijke thema’s.

EY Hofstadlezing - EY - Nederland

Wie, waar, waarom?
De EY Hofstadlezing wordt jaarlijks georganiseerd door EY in de historische omgeving van de Grote Kerk in Den Haag. De lezing biedt onze relaties uit publiek en privaat een platform met elkaar de discussie aan te gaan over belangrijke thema’s. Hoe behoudt ons land zijn positie in de wereld? Waar is samenwerking tussen publiek en privaat te verbeteren? De EY Hofstadlezing levert een bijdrage aan de discussie over het Nederlandse ambitieniveau op maatschappelijk en economisch terrein. EY ziet deze discussie als één van haar maatschappelijke rollen om deze bijeenkomst te faciliteren.

EY Hofstadlezing: topevenement
Niet alleen de sprekers en de sfeervolle omgeving maken de EY Hofstadlezing tot een topevenement. Afgelopen jaar woonden meer dan 300 mensen de lezing bij. Sprekers en gasten behoren tot de top van het bedrijfsleven en de nationale en internationale politiek. De EY Hofstadlezing biedt een omgeving met ongekende netwerkmogelijkheden.

Meer informatie vind u op deze pagina.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 02 september 2014

Inschrijven voor: 01 september 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals