Afternoon Business Creation

Bedrijf
Datum
25 juni 2014
Inschrijven voor
24 juni 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
Zorgprofessionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 25 juni aanstaande organiseert BoerCroon de eerste editie van de 'ABC' - de Afternoon Business Creation. Een 'Afternoon' met een inspirerend verhaal, daarnaast kunnen vakgenoten bijpraten over de belangrijkste trends en uitdagingen in de zorg. ABC wordt afgesloten met een borrel.

Over de Afternoon Business Creation
We zijn er trots op dat we Jeroen van Roon, oud-collega en vandaag de dag voorzitter van de Raad van Bestuur van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, bereid hebben gevonden zijn verhaal met ons te delen. Het jaar 2012 was geen makkelijk jaar voor het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Het ziekenhuis leed een miljoenenverlies en als er niets was gebeurd, was het failliet gegaan.

Jeroen vertelt over de desperate situatie waarin hij het ziekenhuis aantrof, welke opdracht hij kreeg van de Raad van Toezicht, hoe het ziekenhuis er weer bovenop is gekomen en hoe het er nu voor staat. “Alsof het een perfecte storm was”, zegt Jeroen zelf over de situatie.

Wilt u er op 25 juni bij zijn om dit spannende 'reddingsverhaal' te beluisteren? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar Jos Striethouldt. Vanaf 16:00 bent u van harte welkom bij ons op kantoor aan de Amstelveenseweg 760.

Het programma:
16.00 uur – Inloop met een drankje
16:30 uur – Jeroen van Roon
17:15 uur – Gesprek met een drankje en een hapje tot uiterlijk 18:00 uur

Event informatie

Bedrijf: Boer & Croon

Datum: 25 juni 2014

Inschrijven voor: 24 juni 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: Zorgprofessionals