Ontbijtseminar - 19 juni

Bedrijf
EY
Datum
19 juni 2014
Inschrijven voor
18 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wet Werk en Zekerheid
Het wetsvoorstel ’Wet Werk en Zekerheid’ omvat zeer ingrijpende wijzigingen op het gebied van flexibele arbeidsrelaties, het Nederlandse ontslagrecht en de Werkloosheidswet (WW). De wijzigingen zullen gefaseerd worden ingevoerd, waarbij de eerste wijzigingen ten aanzien van de flexibele arbeidsrelaties mogelijk al per 1 juli 2014 in werking treden. Wat betekenen deze wetsvoorstellen voor de werknemers met tijdelijke contracten binnen uw organisatie? Hoe gaan de nieuw (voorgestelde) ontslagprocedures en beëindigingvergoedingen er uitzien? En wat zijn de contouren van de nieuwe WW? Deze vragen en meer zullen we behandelen tijdens het ontbijtseminar op 19 juni aanstaande, voor zover de wetsvoorstellen het parlementaire proces doorstaan aangezien de Eerste Kamer zich hier momenteel nog over buigt.

Fiscale aspecten van afvloeiingsregelingen’
Tevens zullen de fiscale haken en ogen van de afvloeiing (‘ontslag’) van werknemers worden behandeld. U wordt onder meer op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op het gebied van RVU’s (‘Regeling voor Vervroegde Uittreding’), excessieve vertrekvergoedingen, het overgangsrecht van de stamrechtvrijstelling en ontslagvergoedingen in internationaal verband. Of het nu gaat om een individuele afvloeiing of een collectieve afvloeiing (bijvoorbeeld Sociaal Plan), de (nadelige) aandachtspunten voor de loonheffingen zullen aan bod komen. Hiermee kunt u voorkomen dat u voor fiscale verrassingen komt te staan bij toekomstige ontslagprocedures.

Datum
Donderdag 19 juni 2014
07.30 – 10.00 uur

Locatie
Kantoor EY / HVG te Amsterdam
Antonio Vivaldistraat 150 | 1083 HP Amsterdam

Uitnodiging Ontbijtseminar
Graag maken wij u als relatie van EY en HVG attent op ons Ontbijtseminar ‘Veranderingen in het ontslagrecht, de WW en flexibele arbeidsrelaties (wetsvoorstel Wet Werk en Zekerheid) en de fiscale aspecten van afvloeiingsregelingen’.

Onderwerpen
EY en HVG organiseren op donderdag 19 juni 2014 een gecombineerd Ontbijtseminar waarbij de volgende twee onderwerpen aan bod komen:

  • De ’Wet Werk en Zekerheid’

  • De fiscale aspecten van afvloeiingsregelingen

Voor wie?
Dit Ontbijtseminar is gericht op iedereen werkzaam binnen het HR domein, of die anderszins is betrokken bij HR-gerelateerde zaken en bovenvermelde onderwerpen.

Inschrijving
Klik hier om u voor dit Ontbijtseminar kosteloos in te schrijven. U ontvangt dan op korte termijn een bevestiging en de routebeschrijving naar ons kantoor. Mocht de Wet Werk en Zekerheid onverhoopt niet worden goedgekeurd door de Eerste Kamer, dan zullen wij u hier uiteraard tijdig van op de hoogte brengen en u informeren over een alternatief programma.

Ontvangst
U bent vanaf 07.30 uur welkom voor registratie en ontbijt. Om 8.00 uur starten wij met het seminar en de verwachte eindtijd is 10.00 uur.

Meer informatie
Mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij het Ontbijtseminar maar wel meer informatie willen ontvangen over dit onderwerp, dan kunt u contact opnemen met Saskia van der Zande.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 19 juni 2014

Inschrijven voor: 18 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals