Selectiedag FAIT - 27 juni

Bedrijf
EY
Datum
27 juni 2014
Inschrijven voor
26 juni 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij geïnteresseerd in het snijvlak tussen business en ICT? En wil jij binnen 1 dag een contract op zak hebben als IT Auditor? Schrijf je dan nu in voor de selectiedag van EY. 

EY FAIT, financial audit IT is een gespecialiseerde groep binnen EY Advisory die werkt op het snijvlak van Bedrijfskunde en ICT.  We zijn één van de belangrijkste spelers in de markt als het gaat om IT-audit gericht op betrouwbaarheid, beveiliging en effectiviteit van informatiesystemen en processen. Dit is zowel in het kader van de jaarrekening controle als daarbuiten. Door de voortdurende ontwikkeling van de informatietechnologie is ook het vakgebied van IT Audit steeds in ontwikkeling. We leiden daarom onze medewerkers breed op en waar nodig met een focus op een aantal specialistische gebieden ERP, Data Analyse en technische information security.

Wat gaan we doen?
Tijdens de EY selectiedag maken we in verschillende selectierondes kennis met je, testen je capaciteiten en kennis, en kijken of er een match is tussen jou, jouw ambities en EY. Als dit van beide kanten positief wordt ervaren en je door de selectierondes komt, ben je aan het eind van de dag in het bezit van een IT Auditor starterscontract!

Waar?
Kantoor EY, Antonio Vivaldistraat 150, Amsterdam

Wanneer?
Vrijdag 27 juni 2014

Wie?
Je hebt een HBO of WO achtergrond, variërend van (bedrijfskundige) informatica en informatiekunde tot (technische)bedrijfskunde of accountancy. Je bent (bijna) afgestudeerd of je hebt al een paar jaar werkervaring binnen IT of consultancy.

Inschrijven kan tot en met zondag 22 juni. Maak een profiel aan, vul dit aan met je CV en een motivatiebrief.

Vragen en meer informatie?
Voor vragen kan je contract opnemen met Annemieke Besuijen via 088-4072223

Kijk hier voor meer informatie over werken bij EY

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 27 juni 2014

Inschrijven voor: 26 juni 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals