Ontbijtsessie Data analyse en cybersecurity – 26 juni

Bedrijf
EY
Datum
26 juni 2014
Inschrijven voor
25 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op woensdag 18 juni en donderdag 26 juni organiseren wij onze jaarlijkse Ontbijtbijeenkomst. We nodigen u hier van harte voor uit. We praten u graag bij over twee actuele onderwerpen: data analyse en cybersecurity. In deze uitnodiging vindt u meer informatie over wat u van het programma kunt verwachten, een toelichting op de thema’s en informatie over de locatie.

Locatie:
Restaurant Planken Wambuis Ede

Programma

  • 08.00 - 08.10 uur Ontvangst met aansluitend ontbijt
  • 08.10 - 08.50 uur Data analyse door Ruud Prinsen (Executive Director tax)
  • 08.50 - 09.25 uur Cybersecurity door John Zuidweg (Securitymanager EY)
  • 09.25 - 09.45 uur Informeel samenzijn
  • 09.45 uur Afsluiting bijeenkomst

Data analyse: een instrument voor een goede fiscale nachtrust!?
Veel organisaties willen fiscaal in control zijn. Daarmee worden fiscale risico’s en kansen tijdig gesignaleerd. Er zijn diverse methoden om dit in te regelen, maar gebeurt dit nou echt? De afhankelijkheid van de behandeling door uw medewerkers is groot. Met data analyse worden deze subjectieve elementen weggenomen. U krijgt een dwarsdoorsnede van uw fiscale behandeling van de betreffende geld- en of goederenstromen binnen uw organisatie. De resultaten zijn vaak verrassend. Naast de fiscaliteit ontstaat vaak een verbetering van uw werkkapitaal en inzicht in andere bijzonderheden verbonden aan deze transacties. Ruud Prinsen neemt u mee in de opzet van deze methodiek en geeft u voorbeelden van behaalde resultaten.

Cybersecurity: bent u voldoende weerbaar?
John Zuidweg verzorgt een toelichting op ontwikkelingen in Cybersecurity: organisaties staan voor de uitdaging dat enerzijds steeds meer digitaal moet worden aangeboden, terwijl anderzijds het belang van beveiliging van kritische bedrijfsgegevens blijft toenemen. John Zuidweg is werkzaam bij EY als ethical hacker. Hij zal u meenemen in de ontwikkelingen van nieuwe aanvallen en hij zal u enkele belangrijke inzichten en overwegingen meegeven… bent u voldoende weerbaar tegen digitale bedreigen?

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 26 juni 2014

Inschrijven voor: 25 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals