Ronde Tafel Projectmanagement

Bedrijf
Datum
10 juni 2014
Inschrijven voor
09 juni 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
Projectmanagers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 10 juni 2014 wordt weer een Ronde Tafel bijeenkomst georganiseerd. Het evenement vindt plaats van 15.30 tot 20.00 uur.

De Novius Ronde Tafel Projectmanagement bijeenkomst

Het onderwerp van de afgelopen Ronde Tafel bijeenkomst was Lean, Six Sigma en Agile in Projectmanagement. Tijdens de presentatie van Artur Kerner (Falkbeer Groep) en de inhoudelijke discussie die daarna ontstond, werd een belangrijke rol toe gedicht aan de cultuur en ontwikkeling van organisaties en hun medewerkers en de invloedsferen daartussen (klik voor meer informatie over het verslag hier of naar het artikel op Consultancy.nl).

Met het onderwerp “Beïnvloeden van de beïnvloeders vanuit het gedachtengoed Authentiek Leiderschap” wordt tijdens het komende event op 10 juni de draad weer opgepakt. Als externe spreker is dit keer Evert Schaftenaar uitgenodigd. Evert is jaren vanuit een MT functie werkzaam geweest als opdrachtgever van projecten en programma's. Zijn missie is Authentieke Kracht Ontsluiten. De combinatie van zijn ervaring en missie zorgen ervoor dat hij een veelgevraagde coach is van (project)teams en (project)managers.

Het beproefde concept van de combinatie van een presentatie en inhoudelijke discussie zal ook dit keer worden toegepast. Samen met Evert wordt het onderwerp verder besproken, vooral ook in relatie tot de praktijk van projectmanagement.

Deelnemen

Geïnteresseerd? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Sacha Bos-van de Geijn via
svandegeijn@novius.nl.

Event informatie

Bedrijf: Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

Datum: 10 juni 2014

Inschrijven voor: 09 juni 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: Projectmanagers