Jaarcongres Strategic Sourcing 2014

Bedrijf
Datum
17 juni 2014
Inschrijven voor
16 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tijd voor transformatie 
In de economie en de samenleving voltrekt zich een ingrijpende digitale transformatie, waarbij de mondige klant een centrale positie opeist. Outsourcing biedt volop kansen om de digitale transformatie vorm te geven. 

Het uitbesteden van standaard infrastructuurdiensten gaat steeds minder aandacht vragen, waardoor sourcing ingezet kan worden voor innovatie of verkorten van de time-to-market. Dit vraagt alleen wel om nieuwe samenwerkingsvormen tussen klant en leverancier: partnership, risk/profit sharing, open innovatie, co-creatie… 

Het is de CIO die zich door een nieuwe rol als business enabler – vaak samen met marketing- of business managers - als geen ander aandacht kan vragen voor de digitale transformatie. Deze agendering zal de CIO tegelijkertijd een nieuwe rol geven in het demand management. Door het slim sturen en bundelen van de interne vraag kunnen ongecontroleerd shoppen, onnodige kosten en wildgroei voorkomen worden. 

Het wordt tijd voor een samenhangend ecosysteem van demand, regie en supply. Afgestemd op de behoeften van de business en geschikt voor de dynamiek van de markt. Het is tijd voor transformatie. 

Datum en locatie
Dit congres wordt gehouden op 17 juni in Nieuwegein. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roy van der Veld, (020) 656 7929.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 17 juni 2014

Inschrijven voor: 16 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals