IT Infrastructure en Security Consulting Inhousedag

Bedrijf
Datum
28 mei 2014
Inschrijven voor
21 mei 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Accenture  IT Infrastructure en Security Consulting Inhousedag

Datum: 28 mei
Locatie: Amsterdam

Ervaar tijdens een levensechte casus hoe het is om als IT Infrastructure of Security consultant aan de slag te gaan en maak persoonlijk kennis met enkele van onze consultants. Tijdens Accenture’s IT Infrastructure en Security Consulting Inhouse Dag begeleid je een non-profit organisatie met het opbouwen van een sterk en veilig IT netwerk in Afrikaanse ontwikkelingsgebieden. De casus vraagt niet alleen sterke inhoudelijke kennis, maar vereist ook gebruik van je analytisch vermogen, creativiteit en presentatievaardigheden.

Wil jij je carrière een snelle start geven? En lijkt het jou een interessante uitdaging om onder andere te werken aan complexe informatiebeveiligings- of infrastructuurvraagstukken? Kom dan naar onze Infrastructure en Security Inhouse Dag op woensdag 28 mei 2014 in Amsterdam. De in-house dag begint om 11:00 en sluit af met een borrel om 17:00, waar we terug kunnen kijken op de dag. We zien er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten!

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met Strategy, Digital, Technology Services en Operations. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance organisaties te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle bedrijfstakken en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. 

Aanmelden?
Zit jij in je masterfase van je studie? Heb je affiniteit met IT en overweeg je een carrière in Consulting? Stuur je cv en motivatie o.v.v. ‘IT Infrastructure en Security Consulting Inhousedag’ uiterlijk 21 mei 2014 naar jobs.nl@accenture.com.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Niek den Hartog (Recruiter) via 020-4938383 of jobs.nl@accenture.com.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 28 mei 2014

Inschrijven voor: 21 mei 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten