Lean Change Ontbijtsessie - 21 mei

Bedrijf
Datum
21 mei 2014
Inschrijven voor
20 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
op uitnodiging
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Lean Change ontbijtsessie
Op woensdag 21 mei 2014 organiseert BlinkLane Consulting een Lean Change ontbijtsessie. Tijdens dit evenement, exclusief voor relaties van het adviesbureau, gaat het BlinkLane Consulting in op de door BlinkLane gelanceerde nieuwe aanpak: Lean Change.

Lean Change
Het is misschien wel de grootste frustratie van managers: organisatieveranderingen die de beoogde doelstellingen niet behalen. Of het nu gaat om reorganisaties, procesverbetering, invoering van nieuwe business modellen of werkmethoden, veel van deze veranderingen behalen slechts beperkt hun doelstellingen.

Studies laten zien dat gemiddeld genomen meer dan de helft van de veranderingen ‘mislukken’. Diverse redenen liggen hieraan ten grondslag, variërend van onvoldoende leiderschap en te weinig draagvlak tot bureaucratische organisaties en slecht doorgevoerde implementaties.

Om organisaties te helpen met een succesvolle uitvoering van dergelijke veranderingen heeft BlinkLane Consulting een nieuwe aanpak gelanceerd: Lean Change.

Samen met relaties van het adviesbureau wordt tijdens de ontbijtsessie ingegaan op de toepassing, voordelen en best practices van Lean Change.

Deelname
Het evenement is exclusief voor relaties van BlinkLane Consulting.

Event informatie

Bedrijf: BlinkLane Consulting

Datum: 21 mei 2014

Inschrijven voor: 20 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: op uitnodiging