Praktijkcase CuraMare - 6 mei

Bedrijf
Datum
06 mei 2014
Inschrijven voor
05 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De wereld verandert continu. De externe invloed op processen en verdienmodellen bij zorginstellingen is evident. Focus op de kernactiviteiten is bepalend om concurrerend en onderscheidend te zijn. Daarnaast speelt de snelheid waarmee u zich kunt aanpassen aan veranderingen een grote rol in de kwaliteit van de dienstverlening in de zorg.

IT wordt in die ‘aanpasbaarheid’ steeds strategischer. Met een juiste IT inkoopstrategie beslist u wat u nog zelf kunt doen, en wat niet. Hoe kunnen we kosten reduceren, hoe kunnen we een bijdrage leveren aan het verhogen van de omzet? En welke veranderingen verbeteren de kwaliteit van onze zorg, en hoe kunnen we die verbetering inzetten om ons in de markt nog beter te onderscheiden?

Grant Thornton ConQuaestor heeft veel ervaring in de zorgmarkt. Wij hebben we een goed zicht op de ontwikkelingen en de mogelijkheden, en kunnen u de ervaringen van relevante partijen aanreiken. Daarom nodigt Grant Thornton ConQuaestor u uit om te luisteren naar de ervaringen bij CuraMare zorginstelling & ziekenhuis.

Praktijkcase CuraMare
Wetgeving en regulatie veranderen de zorginstelling op een steeds snellere manier. Doordat uw markt, stakeholders en leveranciers veranderen is het voor u belangrijk om alle processen te optimaliseren. Dit biedt voor uw organisatie nieuwe kansen. Om die kansen mogelijk te maken brengen we u graag in contact met andere zorginstellingen die grote veranderingen in hun Business IT landschap hebben doorgevoerd.

CuraMare is van het voormalige ERP systeem afgestapt en heeft binnen 4 maanden een volledig, succesvol cloud ERP geïmplementeerd. Gebruiksvriendelijkheid en een goed functionerend systeem stelt CuraMare nu in staat om meer in dienst te staan van de cliënt. Wat heeft hen bewogen om koersgericht deze verandering door te voeren? Hoe ervaren zij de cloud ERP oplossing en welke kansen heeft het hen gegeven?

Datum
Op dinsdag 6 mei deelt CuraMare tijdens een interactieve sessie haar ervaringen. Namens Grant Thornton ConQuaestor heten wij u van harte welkom op een inspirerende en gezellige dag!

Inschrijven en deelnemers
Deze Academy is vooral bestemd voor facilitair managers, IT managers, financials, CFO’s, inkoopmanagers, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, klik dan hier om u in te schrijven.

Kosten
Aan deze Academy zijn voor genodigden van Grant Thornton ConQuaestor geen kosten verbonden.

Vragen
Neem voor meer informatie contact op met Ben Spaninks, ben.spaninks@conquaestor.nl of 06-12 787 910.

Datum, tijd, locatie
Dinsdag 6 mei
vanaf 10.00 uur
CuraMare
Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 06 mei 2014

Inschrijven voor: 05 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals