Port4Growth Masterclass -15 mei

Bedrijf
Datum
15 mei 2014
Inschrijven voor
14 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe effectieve huisvesting groei kan bevorderen

Je organisatie verandert. Niet jaarlijks. Niet maandelijks. Dagelijks. Ieder uur heb je als ondernemer kans op nieuwe uitdagingen. Veranderingen in de markt, personeel, productontwikkeling. En het is je kwaliteit als ondernemer om snel te schakelen en je organisatie weer klaar te zetten voor de nieuwe tijd. En dat gaat goed….tot je bij het vastgoed in je bedrijf aankomt. Dan word je opeens gehinderd door huurcontracten die nog lang lopen, inrichtingswijzigingen die niet kunnen of mogen, geld dat vast zit in stenen of een mis match tussen de uitstraling van je bedrijf en de huisvesting. En aanpassingen daaraan blijken taai, traag en duur! 

Deze bijeenkomst op 15 mei is speciaal voor groeibedrijven vanaf 20 FTE en/of minimaal 3 miljoen omzet. 

Hoe kies je als groeiondernemer de juiste huisvesting en ben je bewust van de juridische, fiscale en facilitaire gevolgen van je keuze? 

Huisvesting: een bewuste keuze
Hoe verbeter je deze situatie? Hoe bouw je flexibiliteit in de huisvesting van je onderneming in? Hoe kun je de vraag beter voorspellen? Heb je beeld van de exploitatie lasten en investeringen die gemoeid zijn met de huisvesting van je onderneming en welke significante besparingsmogelijkheden heb je? Dat zijn vraagstukken waarop je tijdens deze masterclass op 15 mei antwoord krijgt en waarover je met de andere ondernemers van gedachte kunt wisselen. 

Jasper Hendriks, real estate manager van Booking.com, zal bovendien zijn ervaringen delen rondom de keuzes die hij heeft moeten maken inzake huisvesting. 

Wat haal ik eruit?

  • Inzicht in fiscale en juridische gevolgen van huisvestingskeuzes.
  • Slimme oplossingen die leiden tot effectieve huisvesting voor groeiondernemers.
  • Kennis en kunde uit de praktijk van een ondernemer die met dezelfde vragen hebben geworsteld als jij.

Groei bevorderen
Grant Thornton en Procore organiseren deze sessie, omdat zij zien dat de keuzes die je als ondernemer maakt nogal wat gevolgen hebben. Want stel je bent hard aan het groeien, wat moet je dan als blijkt dat je nog jaren vast zit aan een huurcontract van een te klein pand? Grant Thornton, als accountants- en adviesorganisatie en Procore, facilitair dienstverlener, zullen tijdens deze sessie laten zien wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes maar bovenal hoe je deze positief kunt beïnvloeden. Ofwel: hoe kun je groei bevorderen door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die huisvesting biedt. 

Kortom, dit wordt een sessie waar je bij moet zijn om te ervaren dat huisvesting geen last is maar een opportunity kan zijn. 

Locatie
Regio Utrecht, exacte locatie volgt nog.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie over deze sessie of wilt u zich aanmelden, kijk dan op de
website van Port4Growth. 

Direct meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Frank Gijzen, specialist Bouw & Vastgoed branche, via frank.gijzen@gt.nl of 06-28530694.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 15 mei 2014

Inschrijven voor: 14 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals