Masterclass Verbindend Onderhandelen - 27-29 augustus

Bedrijf
P2
Datum
27 augustus 2014
Inschrijven voor
26 augustus 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Masterclass 'de kunst van het verbindend onderhandelen'

27 t/m 29 augustus 2014 - p2 | Slotselaan 6-8 - 5328 ER Rossum (Gld)

Welkom in onze dynamische tijd. De wereld om ons heen verandert, verander mee en geef invulling aan een nieuwe benadering die past bij deze tijd. Krijg meer inzicht in het ontwikkelen en verbinden van initiatieven tijdens de masterclass De kunst van het verbindend onderhandelen die p2projectmanagement en Platform31 deze zomer bieden.

Een intensieve driedaagse

die je helpt in je professionele ontwikkeling, in het maken van ruimte voor initiatieven van anderen en hoe je daarin kan sturen. En de vertaling naar de praktijk. Op allerlei terreinen, bijvoorbeeld in de transitie in jeugd- en ouderenzorg, opgaven voor schoon en veilig water in de toekomst, verduurzaming in het bedrijfsleven, het nieuwe werken en de eindigheid van grootschalige ruimtelijke ontwikkelingen. In al die ontwikkelingen worden burgers uitgenodigd actief te participeren. Als professional sta je midden in een samenleving die in transitie is en om nieuwe allianties vraagt. Hoe doe je dat? 

Fris teruggekeerd van vakantie

Voor het nieuwe seizoen van start gaat biedt De masterclass drie dagen vol inspiratie van buiten, verdiepingssessies en interactief leren over verbindend onderhandelen en procesmanagement. In het slot en de boomgaard van Rossum, een prachtige plek om aan de slag te gaan. Met ruimte voor kennis én vaardigheden, inbreng van eigen casuïstiek en direct toepaspaar in de eigen werkpraktijk. Want als onze samenleving zo in verandering is, volstaan oude methodieken van management dan nog wel? Of zijn nieuwe kennis, vaardigheden en stuurmanskunst vereist? Hoe geef je dat invulling in de praktijk? Wat vraagt dat van jou? 

Na het volgen van deze masterclass

  • Heb je meer inzicht in de wijze waarop je complexe vraagstukken verder kunt brengen, kun je beter sturen op de gewenste doelen en het eindresultaat; kunt je nieuwe  instrumenten en vaardigheden gemakkelijker in de praktijk toepassen;
  • Weet je jezelf beter als instrument in te zetten, ben je effectiever in je werk daar waar het gaat om coalities smeden, partijen bij elkaar brengen en de eigen positie/rol in dit soort processen beter duiden en inzichtelijk maken voor anderen;
  • Start je geïnspireerd het nieuwe werkseizoen
  • Heb je je netwerk verbreed

Docenten
Marja van Schie en Jaap Walter (p2), Jeroen Niemans(Platform31), en diverse sprekers.

Investering

€ 2395,- (excl. BTW?) De prijs is exclusief de overnachtingen (op 27 en 28 augustus) 

Meer info: Alice Leclercq +31 418 664744

Event informatie

Bedrijf: P2

Datum: 27 augustus 2014

Inschrijven voor: 26 augustus 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals