Masterclass Bouw en Vastgoed 5-7 nov

Bedrijf
EY
Datum
05 november 2014
Inschrijven voor
04 november 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Driedaagse Masterclass 

5, 6 en 7 november 2014

De bouw-en vastgoedsector vraagt meer dat ooit om goede financiële-sturing.
Als u als register-accountant of registercontroller actief bent in deze sector en wilt voldoen aan de permanente-educatieverplichting van de beroepsorganisaties NBA en VRC, is de driedaagse Masterclass Bouw en Vastgoed iets voor u. Dit evenement wordt dit jaar voor de achtste maal georganiseerd.

Doelgroep
De doelgroep bestaat uit senior professionals die als RA of RC ‘in business’ werkzaam zijn in de bouw- en vastgoedsector bij zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde ondernemingen.

Programma

Onze driedaagse Masterclass Bouw en Vastgoed bevat een selectie van trainingen die geheel op de sectoren bouw, projectontwikkeling, infrastructuur en vastgoed zijn toegesneden.

Sprekers zijn onder andere Daan Roosegaarde (internationaal ontwerper, o.a. bekend van het project Smart Highway), Theo Bruijninckx (tot 1 juli 2014 voorzitter Raad van Bestuur en CEO Ballast Nedam), Jaap van Ginneken (schrijver van o.a. "Gek met geld - over financiële psychologie" en "Verleidingen aan de top - De psychologie van de macht"), Marlon Huysmans (eigenaar van het adviesbedrijf MH Projects en Vastgoedvrouw van het jaar 2009) en Marc Korse (managementtrainer op het gebied van leiderschap).

Meer details over de modules, de sprekers en de onderwerpen leest u in de brochure
 “Driedaagse Masterclass Bouw en Vastgoed (pdf, 1mb)”.

Resultaat

Na afloop van deze driedaagse Masterclass Bouw en Vastgoed heeft u als registeraccountant door middel van het volgen van een specifiek voor uw branche ontwikkeld programma in één keer 20 PE-punten behaald. U kunt met dit programma ook in aanmerking komen voor de verplichte PE punten voor registercontrollers. Conform de regeling permanente educatie voor Ieden-RC van de Vereniging van Registercontrollers is het uw eigen verantwoordelijkheid om vast te stellen of dit programma kwalificeert in het kader van permanente educatie.

De deelnamekosten bedragen €2.100,-- (exclusief BTW).

Locatie:
Hotels van Oranje te Noordwijk aan Zee

Contact

Henriëtte van Schaik
+ 31 (0)88-407 3016

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 05 november 2014

Inschrijven voor: 04 november 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals