Bachelor Summer School

Bedrijf
Datum
14 juli 2014
Inschrijven voor
14 mei 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Bachelor studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bachelor Summer School
14 juli 2014 tot 18 juli (Inschrijven voor 14 mei 2014)

Van 14 tot en met 18 juli 2014 organiseert OC&C Strategy Consultants de Summer School voor bachelor studenten die al in een vroeg stadium van hun studie willen kennismaken met strategy consulting. Gedurende een week krijgen 6 excellente studenten de kans om het werk van een strategy consultant te ervaren en bovendien diverse trainingen te volgen.

Het programma wordt dagelijks afgesloten met diners en activiteiten om intensief kennis te maken met de consultants van OC&C. De laatste dag presenteer je over jouw project en over je ervaring als strategy consultant.

Wanneer?
De Summer School vindt plaats van maandag 14 juli tot en met vrijdag 18 juli. Gedurende de week verblijf je in een hotel in Rotterdam of op locatie in de buurt van de cliënt.

Voor wie?
Overweeg je stage te lopen binnen strategy consulting, maar laat jouw universiteits-programma geen volwaardige stage toe? Of wil je intensief kennismaken met strategy consulting alvorens je jouw Masterjaar in gaat? De Summer School biedt 2e en 3e jaars bachelorstudenten de uitgelezen kans om in een week te achterhalen of dit vak je aanspreekt.

Aanmelden
Wil je de uitdaging van de Summer School aangaan? Meld je dan voor 14 mei aan door je motivatie, CV en cijferlijsten van de middelbare school en universiteit te mailen naar recruitment@occstrategy.nl.

Selectieprocedure
Op 16 mei zal bekend worden gemaakt welke studenten worden uitgenodigd voor de selectiedag van 23 mei. De selectiedag zal bestaan uit een kennismakingsronde en een presentatie van OC&C, waarna je een numerieke vaardigheidstest aflegt en een case interview doet. Op maandag 26 mei worden de deelnemers bekend gemaakt.

Neem voor meer informatie contact op met Marjolein van den Blink; 010-2175514 of per e-mail Marjolein.van.den.Blink@occstrategy.nl.

Event informatie

Bedrijf: OC&C Strategy Consultants

Datum: 14 juli 2014

Inschrijven voor: 14 mei 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Bachelor studenten