Strategy Course

Bedrijf
Datum
06 juni 2014
Inschrijven voor
28 mei 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Starters
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Strategy Course
6 juni 2014 (Inschrijven vóór 28 mei 2014)

Tijdens de Strategy Course maak je op intensieve wijze kennis met strategy consulting. Na een presentatie over OC&C door één van de partners en een introductie door de cliënt, ga je met jouw projectteam aan de slag om advies te geven aan een snoepgoedfabrikant, een internationale marktleider die zijn positie op de Nederlandse markt wil verbeteren.

Onder begeleiding van consultants structureer je de vraagstukken, formuleer je hypotheses en toets je deze met op feiten gebaseerde analyses. De uitdaging is groot, want aan het einde van de dag verwacht de cliënt een presentatie van jullie advies. Naast deze inhoudelijke uitdaging is er uitgebreid gelegenheid om met consultants van OC&C kennis te maken en te spreken over het vak van strategy consulting. Bovendien is er na afloop van de presentaties aan de cliënt een borrel en een diner.

Aanmelden
Wil je de uitdaging van de Strategy Course aangaan? Meld je dan voor 28 mei aan door je motivatie, CV en cijferlijsten van de middelbare school en universiteit te mailen naar  recruitment@occstrategy.nl.

Event informatie

Bedrijf: OC&C Strategy Consultants

Datum: 06 juni 2014

Inschrijven voor: 28 mei 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Starters