Circle Noord-Nederland - 5 maart

Bedrijf
BDO
Datum
15 maart 2014
Inschrijven voor
15 april 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Circle Noord-Nederland

Locatie : Assen

Er wordt veel van u verwacht als financieel specialist en ondernemer. Zo ook dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wij weten als geen ander dat dit tijd kost en deze tijd juist zo schaars is. Ondanks dat is uw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. BDO ondersteunt u daar graag bij. Middels verschillende bijeenkomsten bieden wij u een ontspannen en leerzame middag. Deskundige sprekers delen hun kennis, ervaringen en tips met u. Het is niet de bedoeling alleen te luisteren, maar juist interactie en het in contact komen met collega CFO’s, ondernemers, controllers,  en financieel managers wordt in een informele sfeer mogelijk gemaakt.

Programma
15.30 - 16.00 uur - Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
16.00 - 16.10 uur - Welkom door dagvoorzitter
16.10 - 17.00 uur - Eerste deel spreeksessie
17.00 - 17.15 uur - Pauze
17.15 - 18.00 uur - Tweede deel spreeksessie
18.00 - 18.05 uur - Afsluiting
18.05 - 19.00 uur - Borrel en hapje

Locatie
Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Van der Valk Hotel Assen, Balkenweg 1 in Assen.

Data, sprekers en onderwerpen

Woensdag 5 maart

Financieren anno nu door Tom Vroemen – door drs. Tom Vroemen, directeur CrowdAboutNow
Tom Vroemen is een jonge directeur (28 jaar) die een belangrijk verschil wil maken voor de maatschappij. Gedurende de crisis (in 2009) kwam het idee op om ondernemers - die destijds afhankelijk waren van een bank of van investeerders - in een terugtrekkende markt aan kapitaal te helpen door ze te financieren door middel van hun grote getale fans of klanten: CrowdAboutNow. Zijn bedrijf heeft hem doen inzien hoe dun de grens tussen waanzin en ondernemerschap is. Anno 2012, nu banken zich terugtrekken uit de financiering van het MKB, wordt het gezien als een van de belangrijkste alternatieven en zoeken de grootbanken samenwerking op.

Aanmaning motiveert tot actie: effectieve communicatie met debiteuren - door Paul Otter, Incassade.
Incasseren is communiceren. Een succesvol incassotraject begint altijd met communicatie. De uitdaging is om die communicatie tot stand te brengen en de debiteur te motiveren om contact op te nemen. In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen deed Incassade wetenschappelijk onderzoek naar effectieve communicatie op basis van psychologische theorieën. Paul Otter, algemeen directeur bij Incassade, presenteert de verkregen inzichten en toepassing in de dagelijkse incasso- en deurwaarderspraktijk.  

PE-punten

Per bijeenkomst wordt getracht u te voorzien van een bewijs van deelname waarin twee PE-punten worden toegekend voor het bijwonen van de bijeenkomst.

Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Velten. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer (050) 521 57 57.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 15 maart 2014

Inschrijven voor: 15 april 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals