Power Sessie - 14 mei

Bedrijf
BDO
Datum
14 mei 2014
Inschrijven voor
13 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Power Sessie 

Locatie : Haarlem

Worstelt u net als vele andere ondernemers met het rendement van uw bedrijf? Vraagt u zich ook af aan welke knoppen er precies gedraaid moet worden om uw onderneming rendabel te krijgen en te houden? BDO biedt uitkomst met de BDO Power Sessies. Dit is een interactieve bijeenkomst die geheel in het teken staat van rendement, uw rendement wel te verstaan! Op inspirerende en praktische wijze krijgt u binnen 3 uur zicht op het verbeterpotentieel van uw onderneming.

Van verbeterpotentieel naar resultaatverbetering
In een kleine setting bespreken we met u de stappen die cruciaal zijn voor het rendement van uw onderneming. We lopen ze door middel van de BDO Rendementsmonitor gezamenlijk één voor één door. Zo kunt u bij elke stap uw huidige en gewenste score noteren. Op deze manier bepalen we waar het verbeterpotentieel van uw onderneming zit. Na de pauze bespreken we de uitkomsten en bieden we tips en handvatten hoe u het potentieel ook daadwerkelijk kunt omzetten naar concreet rendement.

Programma
16.30 uur Ontvangst
16.45 uur Introductie en invullen van de Rendementsmonitor
17.30 uur Pauze
17.45 uur Bespreken van de Rendementsmonitor
19.00 uur Afsluiting met borrel en hapje

Voor wie

Deze Power Sessie is voor ondernemers die niet alleen het verbeterpotentieel van hun onderneming in kaart willen brengen, maar het ook concreet willen verzilveren.

Datum en locatie
Woensdag 14 mei 2014
BDO kantoor Haarlem
Schipholpoort 20
2034 MA Haarlem

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Aanmelden kan hier o.v.v. Power Sessie netwerken. Eind april ontvangt u een bevestiging van inschrijving.

Omdat het een interactieve bijeenkomst wordt, is het aantal deelnemers gelimiteerd. Dus reageer snel als u verzekerd wilt zijn van een plaats. U haalt het meeste rendement uit het bijwonen van deze Power Sessie als uw bedrijf minimaal 5 werknemers heeft.

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met Ingrid Hansen of bel naar (023) 511 28 00.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 14 mei 2014

Inschrijven voor: 13 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals