Power Sessie Horeca - 12 juni

Bedrijf
BDO
Datum
12 mei 2014
Inschrijven voor
11 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Power Sessie Horeca 

Locatie : Haarlem

Als horecaondernemer vindt u het belangrijk om te weten hoe u het beste resultaat tegen zo min mogelijk kosten kunt behalen. Dat klinkt eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. In de praktijk is het succes van uw onderneming van meerdere factoren afhankelijk. Op een aantal daarvan kunt u weinig invloed uitoefenen, zoals de lastige economische situatie en wet- en regelgeving. Hoe u uw onderneming leidt, in hoeverre u in de toekomst kijkt en in welke mate u bij uw bedrijfsvoering rekening houdt met al deze factoren, heeft u wel zelf in de hand. BDO introduceert graag bij u de Power Sessie speciaal voor horecaondernemers. Dit is een interactieve bijeenkomst die geheel in het teken staat van rendement, uw rendement wel te verstaan! Op inspirerende en praktische wijze krijgt u binnen 3 uur zicht op het verbeterpotentieel van uw horecaonderneming.

Van verbeterpotentieel naar resultaatverbetering

In een kleine setting bespreken we met u de stappen die cruciaal zijn voor het rendement van uw bedrijf. Daartoe introduceren wij graag de BDO Horecamonitor aan u. Hiermee brengt u het verbeterpotentieel van uw onderneming op eenvoudige wijze in kaart. We lopen deze prestatievelden gezamenlijk één voor één door. Zo kunt u bij elke stap uw huidige en gewenste score noteren. Op deze manier bepalen we waar het verbeterpotentieel van uw onderneming zit. Na de pauze bespreken we de uitkomsten en bieden we tips en handvatten hoe u het potentieel ook daadwerkelijk kunt omzetten naar concrete resultaatverbetering.|

Programma

16.30 uur Ontvangst
16.45 uur Introductie en invullen van de Horecamonitor
17.30 uur Pauze
17.45 uur Bespreken van de Horecamonitor
19.00 uur Afsluiting met borrel en hapje

Voor wie
Deze Power Sessie is voor horecaondernemers die niet alleen het verbeterpotentieel van hun onderneming in kaart willen brengen, maar ook handvatten willen meenemen om het te verzilveren.

Datum en locatie
Maandag 12 mei
Jopenkerk (zaal De Pastorie)
Gedempte Voldersgracht 2
2011 WB Haarlem

Voor een routebeschrijving verwijzen wij graag naar www.jopenkerk.nl. U kunt parkeren in parkeergarage Raaks.

Aanmelden

Deelname is kosteloos. Aanmelden kan hier. Medio april ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Omdat het een interactieve bijeenkomst wordt, is het aantal deelnemers gelimiteerd tot 16 personen. Dus reageer snel als u verzekerd wilt zijn van een plaats aan tafel.

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met Ingrid Hansen op telefoonnummer (023) 511 28 00.

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 12 mei 2014

Inschrijven voor: 11 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals