Trends in Zakelijke Dienstverlening

Bedrijf
Datum
15 mei 2014
Inschrijven voor
14 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Trends in Zakelijke Dienstverlening - Save the date!

Op donderdag 15 mei 2014 gaat Berenschot samen met collega’s uit verschillende deelsectoren van de zakelijke dienstverlening tijdens de komende bijeenkomst in op het thema ‘Integriteit’. Tijdens de vorige sessies bespraken we thema’s als ‘het benutten van social media’, Internationale business ontwikkelen’, ‘nieuwe verdienmodellen’ en ‘het verkrijgen van financiering’.

Mensen willen meestal graag het goede doen. Toch komen in organisaties waarden, normen en gedrag niet altijd overeen. Of botsen de waarden van het management met die van de medewerkers of de samenleving. Integriteitskwesties spelen ook binnen de zakelijke dienstverlening.

Om het gedrag van mensen te beïnvloeden, nemen bedrijven vaak hun toevlucht tot regels en controle. Hele systemen worden opgetuigd en uitgebreide codes opgesteld. Maar gaan mensen zich daar echt beter door gedragen?

De regelreflex en systeemdwang zijn fnuikend voor de beroepstrots en doen afbreuk aan de voldoening op het werk. Het moet dus anders, en dat kan ook. Hoe? Daar gaan we het met elkaar over hebben.

Wanneer u deelneemt krijgt u naast de inzichten ook een exemplaar mee van het boek “Zo doen we dat hier” - Bestuurders over het stimuleren van integriteit - van mijn Berenschot-collega’s Niels-Ingvar Boer en Albert Jan Stam.

Ook dit keer stellen we je in de gelegenheid om collega zakelijke dienstverleners uit je eigen netwerk mee te nemen. Ben jij er (weer) bij? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Manuela van Kooi (m.vankooi@berenschot.nl) met je contactgegevens en die van een eventuele introducé.

Praktische informatie

Datum: 
Donderdag 15 mei 2014
16.30 - 18.30 uur

Locatie: 

Hoofdkantoor Berenschot
Europalaan 40
Utrecht

Kosten:

Gratis

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 15 mei 2014

Inschrijven voor: 14 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals