Inhousedag - 16 mei

Bedrijf
Datum
16 mei 2014
Inschrijven voor
02 mei 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Dit voorjaar, op vrijdag 16 mei 2014, bieden wij jou niet alleen de gelegenheid om IG&H te ontmoeten, maar ook om jezelf tegen te komen.

Om als consultant succesvol te zijn, moet je beschikken over drive en ambitie, een brede interesse hebben, leergierig zijn en over analytische skills beschikken. Maar om in een projectteam bij een klant echt succes te boeken, is het ook van groot belang dat je jezelf goed kent.

Tijdens de inhousedag organiseren we een workshop en een case waarin je zelf kunt ervaren wat we doen en hoe we werken. Uiteraard is er ook voldoende mogelijkheid om kennis te maken met IG&H- ers, zowel juniors als seniors. 

IG&H Inhousedag

De IG&H inhousedag is bedoeld voor studenten die net afgestudeerd zijn of in het masterjaar van hun studie zitten (bij voorkeur béta- of gammarichting). Gemotiveerde en talentvolle mensen die graag de uitdaging aangaan om IG&H én zichzelf tegen te komen.

Je kunt je aanmelden voor deze inhousedag door voor vrijdag 2 mei 2014 een mail te sturen naar Jetty Sportel, hrm@igh.nl. Voeg daar de volgende bestanden bij:

  • Je CV met een foto van jou in je vrije tijd
  • Je cijferlijsten van VWO, Bachelor en Master (ben je nog bezig met je master, stuur dan de cijfers die je al wel hebt)
  • Een motivatiebrief waarin ook staat hoe twee mensen uit jouw directe omgeving je zouden beschrijven

Event informatie

Bedrijf: IG&H

Datum: 16 mei 2014

Inschrijven voor: 02 mei 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten