Expertmeeting Duurzaam Ondernemen

Bedrijf
P2
Datum
10 april 2014
Inschrijven voor
09 april 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Expertmeeting Duurzaam Ondernemen

10 april - p2 - Slotselaan 6-8 - 5328 ER ROSSUM

Het Financieel Dagblad opent haar Uitzicht katern 15 februari jl. met een artikel met bovenstaande kop. Graag gaan wij de uitdaging aan om de 'kloof tussen willen en kunnen' samen met u te overbruggen. U bent manager op het gebied van duurzaamheid in de food en retailbranche.

Onderzoek toont aan dat meer dan de helft van de ondernemers gelooft dat duurzaam ondernemen een hoger rendement oplevert in de toekomst. Toch zien we dat in werkelijkheid maar weinig bedrijven er in slagen duurzaamheid integraal onderdeel van hun strategie te maken. 

Hoe zit dat in uw onderneming? Wordt duurzaamheid gezien als een noodzakelijk kwaad of een bewuste keuze? Wat gebeurt er binnen uw onderneming en wat doen uw concurrenten? Welke ambities zijn er en wordt er werk gemaakt van de realisatie? Wat zijn succesfactoren en tegen welke barrières loopt u aan?  

Het samenwerkingsverband in duurzame bedrijfsstrategie p2/RenewThink nodigt u uit voor een inspirerend gesprek. Met uw collega’s en met ons wisselt u kennis uit en geeft u antwoord op bovenstaande vragen. Hiermee kunt u eigen duurzaamheidsstrategie toetsen en verrijken. Onze drijfveer: de kloof helpen overbruggen. Kom op 10 april a.s. naar Slot Rossum.

De bijeenkomst is van 15.30 - 20.00 uur, inclusief duurzaam diner.

Aanmelden

Wij zien u graag op 10 april. Kent u iemand anders uit de branche die ook betrokken is? Meld u (samen) aan vóór 3 april bij Jolanda Kroon j.kroon@p2.nl. U ontvangt 2 weken voor aanvang van de expertmeeting het programma.

Locatie

p2 | Slotselaan 6-8 | 5328 ER Rossum | 0418 66474744 | www.p2.nl

Event informatie

Bedrijf: P2

Datum: 10 april 2014

Inschrijven voor: 09 april 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals