Supply Chain inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
24 april 2014
Inschrijven voor
07 april 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Master studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Supply Chain inhousedag

Op de Supply Chain & Operations (SC&O) Inhousedag gunnen we je een kijkje in onze keuken en kom je te weten hoe het écht is om te werken bij EY Advisory. Als jij nadenkt over een toekomst binnen SC&O Advisory, meld je dan aan voor onze Inhousedag. Je komt alles te weten over de mogelijkheden binnen EY.

Wat gaan we doen?
Bij EY SC&O Advisory werken we aan complexe problemen en ontwikkelen we praktische oplossingen voor multinationals binnen een divers klantenpakket. Tijdens de Inhousedag maak je kennis met onze professionals die werkzaam zijn binnen de verschillende richtingen van SC&O.

EY Inhousedag

We zoomen in op onderwerpen als Procurement, Operational Excellence en Supply Chain Management. Wil je na je studie meerwaarde creëren voor onze klanten door hen te adviseren en te helpen hun strategie te vertalen in praktische en concrete oplossingen? Kom dan eens kijken hoe het er in het echt aan toegaat. Een goed moment en de juiste plek om al je vragen te stellen!

Waar?
Kantoor EY, Antonio Vivaldistraat 150, Amsterdam.

Wanneer?
Maandag 14 april 2014. Aanvang 10.30 uur. Afsluiting met borrel 17.00 uur.

Voor wie?
Master studenten Supply Chain Management, Operations Management & Logistics, Operational Research & Management Science of een vergelijkbare studie.

Inschrijven kan tot 7 april 2014. Schrijf je snel in, want vol=vol.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 24 april 2014

Inschrijven voor: 07 april 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Master studenten