Meet VODW 25 september 2014

Bedrijf
Datum
25 september 2014
Inschrijven voor
24 september 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Meet VODW 25 september 2014

Heb jij een passie voor marketing? Ben jij een strategisch denker? Wil jij graag meewerken aan het verbeteren van A-merk organisaties? Dan ben je bij VODW aan het juiste adres! Kom naar ons kennismakingsevent en proef de sfeer van werken bij VODW.

Tijdens deze middag (13:00 uur - 17:30 uur) leer je alles over het werken als strategie en marketing consultant en over het werken bij VODW. Verschillende consultants zullen je gedurende de middag alles vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Ook geven we je een kijkje in de keuken van VODW: we laten jou proeven aan een echte opdracht, waarbij je inzicht krijgt in gebruikte methodes en de uiteindelijke resultaten.

Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om VODW te leren kennen. VODW kijkt er naar uit om kennis met jou te maken op donderdag 25 september 2014! Ben je dan verhinderd, je kunt je ook aanmelden voor donderdag 29 januari 2015.

Voor wie?

‘Meet VODW’ is bedoeld voor talentvolle studenten met een academische achtergrond van alle universiteiten en alle studierichtingen, die uiterlijk binnen anderhalf jaar afstuderen. Als je al afgestudeerd bent kun je deelnemen aan deze middag als je maximaal twee jaar werkervaring hebt.

Aanmelden

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Stuur je gegevens en je CV naar Eline Huijzendveld. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Eline.

Event informatie

Bedrijf: EY VODW

Datum: 25 september 2014

Inschrijven voor: 24 september 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten