TAS Inhousedag

Bedrijf
EY
Datum
26 februari 2014
Inschrijven voor
20 februari 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

TAS Inhousedag

Op de TAS Inhousedag gunnen we je een kijkje in onze keuken en kom je te weten hoe het écht is om te werken bij EY Transaction Advisory Services (TAS). Als jij nadenkt over een toekomst binnen Corporate Finance meld je dan aan voor onze inhousedag. Je komt alles te weten over de mogelijkheden bij EY.

EY IT Advisory

Wat gaan we doen?

Aankoop, verkoop of fusie van organisaties: bij EY TAS werken we aan complexe, vaak grensoverschrijdende opdrachten binnen een divers klantenpakket. Tijdens de Inhousedag maak je kennis met onze professionals van de verschillende afdelingen van TAS: Transaction Support, Valuation & Business Modelling, Mergers & Acquisitions en Restructuring.

Wil jij na je studie meerwaarde creëren voor onze klanten met adviezen ten aanzien van fusies en overnames, aantrekken van financiering, of het realiseren van turnarounds bij bedrijven die beter kunnen? Kom dan eens kijken hoe het er in het echt aan toegaat. Geen vraag blijft onbeantwoord!

Waar?

Kantoor EY, Antonio Vivaldistraat 150, Amsterdam.

Wanneer?

Woensdag 26 februari 2014. Aanvang 10.30 uur. Afsluiting met borrel 17.00 uur.

Voor wie?

3e Jaars WO studenten bedrijfseconomie, bedrijfskunde of een vergelijkbare studie of WO masterstudenten finance, accountancy, financial management of een vergelijkbare studie.

Inschrijven kan tot 19 februari 2014. Schrijf je snel in, want vol=vol.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 26 februari 2014

Inschrijven voor: 20 februari 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten