UniPartners Experience 2014

Bedrijf
Datum
21 maart 2014
Inschrijven voor
28 februari 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

UniPartners Experience

PWC, Capgemini, Double Effect, ORMIT... een mooi rijtje bedrijven en misschien wel jouw toekomstige werkgever! Ben jij al ver gevorderd in je master en wil jij in contact komen met de recruiters van deze bedrijven en erachter komen wat jullie elkaar te bieden hebben? Schrijf je dan nu in!

Op 21 maart 2014 zal de lustrumeditie van de UniPartners Experience plaatsvinden bij La Vie te Utrecht. Hier kom je persoonlijk, één op één, in contact met grote bedrijven, waar  je normaal niet zomaar in aanraking mee komt. Je krijgt hier de kans om indruk op hen te maken tijdens de speeddates en bedrijfspresentaties. Tevens zullen zij jou ook laten zien wat zij te bieden hebben. Om je niet helemaal zonder ervaring naar de speeddates te sturen, verzorgen professionele trainingbureaus zoals Kenneth Smit, Schouten&Nelissen en Qompas vooraf zeer nuttige trainingen over hoe jij jezelf beter kunt presenteren aan bedrijven en hoe je het beste je talenten voor je kunt laten spreken!

Op deze manier heeft de recruiter na afloop van de dag een compleet beeld van jou als high-potential en jij van hen.

De UniPartners Experience is uniek door het intensieve contact tussen student en bedrijf en de korte communicatielijn tussen hen. Dus schrijf je hier in en maak de UniPartners Experience 2014 zelf mee!

Inschrijven kan tot 28 februari

Event informatie

Bedrijf: UniPartners

Datum: 21 maart 2014

Inschrijven voor: 28 februari 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Masterstudenten