ITA Meet & Greet

Bedrijf
Datum
18 december 2013
Inschrijven voor
09 december 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Over KPMG IT Advisory 

KPMG IT Advisory (ITA) levert hoogwaardige diensten aan grote en kleinere (inter)nationale organisaties en instellingen. ITA is onderdeel van de internationale ITA-praktijk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. Onze professionals ondersteunen klanten op strategisch en tactisch niveau. 

Wie zoeken wij? 

Deze lunch is bedoeld voor (afgestudeerde) universitair geschoolde studenten die affiniteit hebben met IT en op korte termijn op zoek zijn naar een functie als junior adviseur of naar een plek om een afstudeerscriptie te schrijven. 

KPMG - IT Advisory

Bring a Friend! 

We kunnen ons voorstellen dat het niet gezellig is om alleen naar Amstelveen te komen. Daarom geven we je de mogelijkheid om je samen met een vriend(in), studiegenoot of kennis in te schrijven voor deze lunch. Het is wel de bedoeling dat deze persoon ook affiniteit heeft met IT en nieuwsgierig is naar KPMG. 

De Lunch 

Het programma duurt van 11.00 tot ongeveer 15.00 uur. Het zal bestaan uit een KPMG presentatie over IT Advisory, speeddates, een uitgebreide lunch en een rondleiding! Door de aanwezigheid van een aantal KPMG (junior) adviseurs kom je alles te weten over hun werkzaamheden en de redenen waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen.

Schrijf je in! 

Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Schrijf je dan uiterlijk 9 december a.s. in.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 18 december 2013

Inschrijven voor: 09 december 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters