KPN IT Solutions Experience - jan

Bedrijf
Datum
23 januari 2014
Inschrijven voor
22 januari 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 23 januari 2014 organiseren wij weer een inhousedag om onze carrièremogelijkheden voor de richtingen project, process, sales en techniek onder de aandacht te brengen bij starters op de arbeidsmarkt.

Tijdens deze inhousedag kun je de sfeer proeven en een kijkje nemen op ons hoofdkantoor in Zoetermeer. De dag zal een interactief en informeel karakter hebben en er zullen veel verschillende medewerkers van KPN Consulting en andere KPN-onderdelen aanwezig zijn, waardoor je de mogelijkheid hebt om te kijken of jij en KPN Consulting bij elkaar passen. Het programma bestaat uit een uitgebreide bedrijfspresentatie van de directie, een rondleiding door ons Experience Center, een lunch met young professionals, een workshop en tot slot een praktijkgerichte business case. We sluiten de dag af met onze (wekelijkse) borrel, waarbij je de kans hebt met (mogelijk) toekomstige collega’s kennis te maken.

Geïnteresseerd?

Heb je een (bijna) afgeronde master opleiding in ICT, Bedrijfskunde of een bèta studierichting? Of heb je HBO Informatica (bijna) afgerond? Klik hier om je aan te melden.

Event informatie

Bedrijf: KPN ICT Consulting

Datum: 23 januari 2014

Inschrijven voor: 22 januari 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten