Inhousedag

Bedrijf
Datum
29 november 2013
Inschrijven voor
09 november 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inhousedag

Wij zoeken jou

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Heb je affiniteit met maatschappelijke of organisatievraagstukken? Wil je weten hoe een dag van een adviseur van Kwink Groep eruit ziet? Wil je het schrijven van een scriptie combineren met meewerken in adviesopdrachten? Meld je dan nu aan voor onze inhousedag op vrijdag 29 november. 

Wij zijn 

Kwink Groep is een adviesbureau in Den Haag. Onze adviseurs houden zich bezig met maatschappelijke en organisatievraagstukken, binnen de publieke en non-profit sector en op het raakvlak van publiek en privaat. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn ministeries, gemeenten, brancheverenigingen en ZBO’s. Sectoren waarin we werken lopen uiteen van zorg en onderwijs tot energie en openbaar vervoer. 

Onze kracht is dat wij vraagstukken met een kritische, vernieuwende en ondernemende blik bekijken. Soms doen we dat op enige afstand, bijvoorbeeld bij evaluaties waar onafhankelijkheid van belang is; soms werken we bij of samen met onze opdrachtgevers aan de implementatie van beleid en strategie. In veel projecten werken we samen met (hoogleraren van) universiteiten. 

Wij bieden

Tijdens de inhousedag maak je kennis met de werkzaamheden van Kwink Groep, met onze adviseurs en met het werk als consultant. Je gaat zelf aan de slag met een case uit de adviespraktijk van Kwink Groep. Hierin wordt een werksituatie nagebootst waarin een combinatie van rollenspel, samenwerking en presenteren centraal staat. Kortom, het wordt een dag waarop je kunt uitzoeken of Kwink Groep bij jou past en je kunt laten zien wat jij ons te bieden hebt! 

De inhousedag begint om 13.00 uur op ons kantoor in Den Haag en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Daarna zullen we de dag afsluiten met een borrel. 

Aanmelden 

Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden voor de inhousedag? Mail je CV en motivatie uiterlijk 8 november naar stage@kwinkgroep.nl.

Event informatie

Bedrijf: KWINK groep

Datum: 29 november 2013

Inschrijven voor: 09 november 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten