Projectmatig werken in 1 dag - 25-11

Bedrijf
Datum
25 november 2013
Inschrijven voor
24 november 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Training projectmanagement / project matig werken
In 1 dag leer je de belangrijkste facetten van projectmanagement en kan je echt projecten opzetten en leiden.

Algemeen

Ga je binnenkort aan de slag met projecten of wil jij en jouw organisatie projectmatig werken. Dan is dit de basis om mee te starten. De training behandelt alle basis principes van projectmatig werken in 1 dag. Belangrijke vragen die in de training worden beantwoord zijn: wat houdt projectmatig werken in? Hoe ziet een project van het begin tot eind uit? En wat bepaalt het succes van een project?

Doel & resultaat

Na de training ben jij of is jouw organisatie in staat om aan de slag te gaan met projectmatig werken. Je leert de basisprincipes van projectmatig werken en hoe jij deze kan toepassen in de praktijk. Het doel is dat jij morgen aan de slag kan met projectmatig werken.

Aanpak

Tijdens de training wordt de golfsport als metafoor gebruikt. Tijdens dit programma krijg je inzicht in alle holes (facetten) van de golfbaan (projectmanagement), van voorbereiding tot en met hole 18.

De training duurt 1 dag. Dat is kort. Op de dag krijg je veel informatie op je af en ga je naar huis met verschillende geleerde technieken en tips, aangevuld met checklists en sjablonen. Wij begrijpen heel goed dat je morgen niet alles kan. Daarom bieden wij standaard 2 uur begeleiding aan on the job per deelnemer (open inschrijving) en 4 uur begeleiding on the job bij een incompany traject.

Training projectmanagement / project matig werken

In 1 dag leer je de belangrijkste facetten van projectmanagement en kan je echt projecten opzetten en leiden.

Programma

Projectmatig werken aan de hand van het boek Projectmanagement van Roel Grit. De volgende onderwerpen komen aan bod waarbij theorie, oefeningen en casus uit de praktijk voortdurend worden afgewisseld.

 • Waarom projectmatig werken?
 • Een project van begin tot eind:
  • De voorbereiding;
  • Beheersen en beslissen;
  • Risico’s en stakeholders;
  • Evaluatie en afsluiting;
 • De succesfactoren van een project.

Investering

Voor de training geldt een investering van € 395 euro bij open inschrijving, inclusief 2 uur begeleiding on the job. Kom je met meerdere personen van dezelfde organisatie of wil jij de training in-company organiseren stuur dan een email naar peter@hole18.nl.

Event informatie

Bedrijf: Consultant Training.nl

Datum: 25 november 2013

Inschrijven voor: 24 november 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals