Strategic Sourcing Facility Management

Bedrijf
Datum
11 november 2013
Inschrijven voor
10 november 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Masterclass Strategic Sourcing Facility Management

Wilt u als Facilitair verantwoordelijke een volwaardige gesprekspartner zijn voor de directie bij bedrijfsbrede sourcingsbeslissingen? Tijdens deze Masterclass op 11 november 2013 leert u sourcingstrajecten bedrijfskundig te benaderen en een plan van aanpak te maken voor de analysefase en inrichting van een facilitair sourcingsbesluit.

Een concrete vraag die op dit moment bij nagenoeg alle organisaties speelt is ‘Wat kunnen wij doen met onze secundaire processen?’ Denk hierbij aan financiële, facilitaire, personeels- en ICT processen. ‘Blijven we deze zelf uitvoeren, zoeken we een partner om samen te werken, of besteden we het proces deels of geheel uit aan een gespecialiseerde partij? Welke gevolgen heeft dit voor ons personeel en de organisatie inrichting?’

Bij deze keuzes kunt u als professional een belangrijke rol spelen. Maar hoe? Deze Masterclass helpt u om als Facilitair verantwoordelijke in de lead te zijn bij sourcingsvraagstukken die spelen binnen uw bedrijfsvoering. Met praktische handvatten leert u welke rol u kunt spelen, hoe u tot een weloverwogen beslissing komt én op welke wijze een sourcingstraject kan worden ingevuld.

Klik hier voor meer informatie over Masterclass Strategic Sourcing Facility Management

Inschrijven voor Masterclass Strategic Sourcing Facility Management 

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 11 november 2013

Inschrijven voor: 10 november 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals