Accenture Consulting Masterclass - Amsterdam

Bedrijf
Datum
29 november 2013
Inschrijven voor
06 november 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Accenture Consulting Masterclass
Vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2013, Amsterdam

Ben jij (bijna) klaar met je masterstudie en wil je persoonlijk kennismaken met een van de grootste consulting organisaties ter wereld? Meld je aan voor de Accenture Consulting Masterclass op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2013.

We dagen je tijdens de Consulting Masterclass uit om het beste uit jezelf te halen. Je gaat in teams de strijd aan in een innovatieve real life consultancy game. Onze consultants zullen je begeleiden tijdens dit tweedaagse evenement. We starten op ons kantoor op de Zuidas en zullen de masterclass op een andere locatie in Amsterdam afsluiten. 

Naast de inhoudelijke uitdagingen is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Het motto is: ‘Work hard, play hard’. Tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel op ons kantoor in Amsterdam drink je een ijskoude Corona met onze consultants en s ’avonds dineren, borrelen en overnachten we in de stad.

De Accenture Consulting Masterclass is de ideale manier om de consultingwereld, onze bedrijfscultuur en vooral onze mensen beter te leren kennen.

Meer weten over de Accenture Consulting Masterclass of direct aanmelden? Ga naar accenture.nl/masterclass

Meld je aan voor 6 november 2013.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 29 november 2013

Inschrijven voor: 06 november 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Masterstudenten