Business Course 'Groeistrategie Hartcentrum'

Bedrijf
Datum
12 november 2013
Inschrijven voor
23 oktober 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Ambitieuze studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Gupta organiseert Business Course 'Groeistrategie Hartcentrum' ism het AMC


Challenge yourself to think, differently

Schijf je nu in voor de Gupta business course!

Op dinsdag 12 en woensdag 13 november organiseert Gupta Strategists de business course ‘Hoe breng jij een hartcentrum naar de internationale top’. In kleine groepjes werk je samen met andere ambitieuze studenten onder begeleiding van Gupta consultants aan het ontwikkelen van een groeistrategie voor een internationaal hartcentrum. Aan het eind van de dag presenteer je jouw toekomstplan aan een jury van zorgbestuurders. Tijdens het aansluitende diner heb je ruim de tijd om informeel kennis te maken met ons hele team.

Bedenkt jouw team de beste groeistrategie, waarin de expertise van het hartcentrum voor iedereen toegankelijk is en tegelijkertijd de zorg betaalbaar en van goede kwaliteit blijft? Schrijf je dan nu in! Vul het formulier hieronder in om de flyer te downloaden. Hierin staat ook wat je moet doen om je in te schrijven. Voor het gemak zullen wij je een week voor de deadline herinneren aan de inschrijftermijn.

Inschrijven en informatie
Wil je deelnemen aan de Gupta Strategists Business Course najaar 2013? Dan ontvangen wij graag je CV en cijferliijsten van VWO en universiteit, samen met een korte motivatiebrief over wat jou aanspreekt aan deze dag. De inschrijving sluit op woensdag 23 oktober.

Maandag 28 oktober maken we de selectie van deelnemers bekend. De business course heeft een kleinschalig karakter om alle deelnemers goed te begeleiden en tot echte resultaten te komen. Daarom geldt een strenge selectieprocedure.

Stuur je inschrijving naar Marloes Hagemans of neem contact op voor meer informatie:

Email: marloes.hagemans@gupta.nlTelefoon: +31 (0)620 98 34 21
Website: www.gupta-strategists.nl

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 12 november 2013

Inschrijven voor: 23 oktober 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Ambitieuze studenten