Advisory EY Xperience 12-16 nov

Bedrijf
EY
Datum
12 november 2013
Inschrijven voor
21 oktober 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
3e jaars WO bachelor en masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Event Advisory EY Xperience 12-16 november 2013 - ALL000DB

Waar gaat het om bij een business course? Precies: kennismaken. Met onze professionals. Met onze cultuur. Met onze klanten. En vooral met onze manier van werken. Geen wonder dus dat de EY Xperience gewoon in Nederland plaatsvindt. 

Wat gaan we doen?
Vier dagen lang word je ingezet op een lopend project, werk je samen met onze professionals en verdiep je je in een bedrijf. Je kan zomaar ineens gebeld worden door een klant. Geen flauwekul, het echt werk. En daar horen, net als in real life, ook gezellige en ontspannende activiteiten bij, waar je alle mogelijkheid krijgt om ervaringen met onze medewerkers uit te wisselen en vragen te stellen. Dat is de EYXperience. Een betere manier om onze praktijk te leren kennen is er niet.
 

Voor wie?
3e jaars WO bachelor en masterstudenten op het gebied van ons werkterrein Advisory.
 

Advisory:
Onze adviseurs adviseren op C-level bij Fortune top 500 bedrijven o.a. op gebied van Supply Chain, Operational effectiveness, Finance, Technology, Risk en Transactions.

EYXperience - Accountancy en Advisory

Wil je kennismaken met onze adviespraktijk en studeer je bijvoorbeeld Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Technology of Management, Supply Chain Management, Mathematics, Econometrics, Information Management, Informatics, Information Science, Actuarial Science, Bedrijfskunde of Economie, schrijf je dan in via de advisory link. 

Wanneer?
De EY Xperience vindt plaats van 12 tot en met 16 november 2013. Kwalificeer je tijdens één van onze selectiedagen op 28 oktober in Amsterdam en 30 oktoberin Rotterdam. 

Schrijf je vóór 21 oktober in via de button 'online solliciteren'. Je kunt hier een profiel aanmaken en een CV uploaden. Daarnaast willen we graag een motivatiebrief van je ontvangen, waarin je antwoord geeft op de volgende drie vragen:

  • Waarom Advisory
  • Waarom moet ik mee met de EYXperience?
  • Waarom spreekt EY mij aan?

Mocht je vragen hebben over dit event, dan kun je contact opnemen met Annemieke Besuijen, via annemieke.besuijen@nl.ey.com of 06-21251394 

Tot op één van de selectiedagen!

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 12 november 2013

Inschrijven voor: 21 oktober 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: 3e jaars WO bachelor en masterstudenten