Informatieavond DKC Delft

Bedrijf
Datum
09 september 2013
Inschrijven voor
08 september 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Informatieavond De Kleine Consultant Delft - This is the Case!
Ben jij student, geïnteresseerd in strategy consultancy en ben je ondernemend ingesteld? Lijkt het je leuk om naast je studie als non-profit consultant te werken voor klanten die normaal gesproken geen strategisch advies kunnen betalen en wil jij jezelf meer ontwikkelen door trainingen van mede studenten en van de grote consultants? Kom dan langs op onze informatie avond!

In september 2013 starten wij aan een nieuwe ronde projecen daarvoor we zijn op zoek naar nieuwe, slimme en enthousiaste consultants!

De Kleine Consultant - Delft
Op de avond zelf leggen we uitgebreid uit wat DKC is en wat je er van kunt leren. Ook gaan we met z'n allen aan de slag met een case en laten je zien hoe DKC zelf dit probleem heeft opgelost. De setting is informeel en achteraf drinken we met z'n allen een borrel.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar delft@dekleineconsultant.nl en kom naar de informatie avond op 9 september 2013 om 19:30 naar de Blauwe Zaal in de Universiteitsbibliotheek van de TU Delft! Ook als je niet naar de informatieavond kan komen, kan je ons uiteraard mailen voor al je vragen over DKC. Voor extra informatie kun je ook terecht op onze website:www.dekleineconsultant.nl

Bedrijf: De Kleine Consultant - Delft
Type: Informatiebijeenkomst
Datum evenement: 09-09-2013 om 19:30
Doelgroep: TU Delft studenten
Locatie: Blauze Zaal, Universiteitsbibliotheek TU Delft

Event informatie

Bedrijf: De Kleine Consultant

Datum: 09 september 2013

Inschrijven voor: 08 september 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten