We Beat The Mountain Day

Bedrijf
Datum
23 augustus 2013
Inschrijven voor
19 augustus 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Challenge Meets Innovation@We Beat The Mountain Day

Staat jou organisatie voor een interessante uitdaging  om de afvalberg te bestrijden? Of zien jullie door de bomen het bos niet meer? Laten we eerlijk zijn: iedereen begrijpt dat onze huidige manier van leven zo niet eeuwig verder kan gaan. Dit omdat onze natuurlijke hulpbronnen op raken en  we gewoon teveel afval produceren.

Op vrijdag 23 augustus 2013 organiseert We Beat The Mountain, zusje van Kirkman Company alweer  de derde editie van de We Beat The Mountain Day. Het doel event is het mobiliseren van een beweging met als ultieme ambitie het verslaan van de wereldwijde afvalberg. De derde editie van deze dag zal een interactief karakter hebben en een aantal Challenges en Innovaties op het toneel brengen.

Tijdens deze edities zullen sprekers Wethouder Ed Anker (Gemeente Almere) en Prof. Dr. Ad van Wijk (TU Delft) hun challenge presenteren.

De We Beat The Mountain Day zal plaatsvinden in Delft tijdens de afsluiting van de Summer Village, een initiatief The Green Village. Deze dag is uiterst geschikt om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. De dag zal worden afgesloten met een spetterende DJ performance van Don Camancho (powered by Mysteryland & winnaar van de kunstbende!).

WHEN & WHERE
Vrijdag 23 augustus 2013, 13.30u - 17.00u
Summer Village, TU Delft, voormalig bouwkunde terrein

Meld je snel aan voor de We Beat The Mountain Day en luister naar succes verhalen van andere organisaties en/of deel die van jou!

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 23 augustus 2013

Inschrijven voor: 19 augustus 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals