Inhousedag - 14-11

Bedrijf
Datum
14 november 2013
Inschrijven voor
13 november 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Students
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inhousedagen

Wij organiseren op donderdag 14 november 2013 een inhousedag. Tijdens deze dag krijg je een kijkje achter de schermen op ons hoofdkantoor in Zoetermeer. Ben jij (bijna) WO afgestudeerd en wil je weten of werken bij het beste ICT-bedrijf van Nederland iets voor jou is? Meld je dan nu aan!

Het programma bestaat uit een rondleiding door ons Experience Center, een presentatie over onze organisatie, een workshop en een interessante case. We sluiten de dag af met de wekelijkse borrel, waarbij je de gelegenheid hebt om met onze mensen (en wie weet jouw toekomstige collega's) kennis te maken.

INSCHRIJVEN?

Je kunt je hier aanmelden voor de inhousedag. Je motivatiebrief hoeft niet heel uitgebreid te zijn. We vinden het belangrijk dat je erbij zet hoe je van de inhousedag hebt gehoord, wat je affiniteit is met ICT en wat je verwachte afstudeerdatum is. Wil je ook aangeven of je op de hoogte wilt worden gehouden van de recruitment activiteiten van KPN Consulting?

Let op: vol = vol, dus wees er snel bij. Bij te veel aanmeldingen maken we een selectie op basis van de ingezonden cv's.

Meer informatie

Heb je vragen over de inhousedag? Neem dan contact op met Mandy Klemann, campus recruiter, via 06-13 44 42 46 of mandy.klemann@kpn.com.

Event informatie

Bedrijf: KPN ICT Consulting

Datum: 14 november 2013

Inschrijven voor: 13 november 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Students