Port4Growth - High Growth Awards 2013

Bedrijf
Datum
27 november 2013
Inschrijven voor
31 augustus 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Woensdag 27 november 2013 vindt voor de zevende maal de High Growth Awards plaats in het Duisenberg Auditorium van Rabobank Nederland te Utrecht. De High Growth Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd.

Port4Growth organiseert de High Growth Awards in samenwerking met onder andere Grant Thornton. Bij de High Growth Awards speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei. De deelnemende ondernemers strijden om de titel van beste regionale groeionderneming in zes regio’s. Daarnaast worden er drie thema awards uitgereikt.; ‘Financieel gezonde groei’, ‘Beste Business Model’ en ‘Innoveren, maken en groeien’. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven.

Inspiratie en groeidoorbraak
Erkenning voor uw inzet en het uitwisselen van ideeën en ervaringen waarbij u groeiondernemers uit diverse branches persoonlijk ontmoet, dát is waar het om draait bij de High Growth Awards. Inspiratie voor én door groeiondernemers is de kracht van het programma. Genomineerd worden voor de High Growth Awards betekent erkenning voor uw buitengewone groeiprestatie.

Groeibedrijven zijn cruciaal voor de economie, omdat ze zorgen voor het grootste deel van de werkgelegenheid en het innovatievermogen van ons land.

Onafhankelijk
Het High Growth Awards programma is een onafhankelijk programma van Port4Growth, het platform voor groeibedrijven. Het initiatief wordt ondersteund door een aantal toonaangevende partners waaronder Grant Thornton, Philips, Rabobank en NEVAT, die hiermee hun erkenning en waardering voor de bijzondere prestaties van deze ambitieuze groeibedrijven wil onderstrepen.

Groeiondernemers uit alle branches zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Inschrijven kan tot 31 augustus 2013. Kijk voor meer informatie, waardonder de selectiecriteria, op de website van Port4Growth.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 27 november 2013

Inschrijven voor: 31 augustus 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals