Sessie 7-11 - Succesvol reorganiseren

Bedrijf
Datum
07 november 2013
Inschrijven voor
31 oktober 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ontbijtsessie voor ICT ondernemingen

Thema: Hoe reorganiseer ik mijn organisatie succesvol?
Organisator: Grant Thornton

Onze sectorgroep ICT organiseert een aantal ontbijtsessies over thema's met impact. Belangrijke thema's in de sector komen aan bod en via deze sessies leren ondernemers elkaar en ons beter kennen. Doel is om u als ambitieuze ondernemer te assisteren bij uw uitdagingen en ambities.

Thema van deze sessie
Hoe reorganiseer ik mijn organisatie succesvol?

Huidige economische omstandigheden zorgen voor een competitieve omgeving met dalende vraag. Het is vandaag de dag belangrijk om snel te kunnen reageren op marktwerkingen. Helaas is dit niet altijd het geval en komen organisaties in zwaar weer terecht. Dit heeft geleid tot een record aantal faillissementen in 2012 (stijging van 18% t.o.v. 2011). Wanneer bedrijven moeilijkheden ondervinden is het noodzaak snel te handelen. Het is daarom essentieel om over de juiste managementinformatie te beschikken: wie zijn mijn belangrijkste producten en klanten, waar verdien ik mijn geld? Tijdens het ontbijt zoeken we met u naar de antwoorden op deze vragen.

'U hoeft niet ziek te zijn om beter te worden'
Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf ook in de toekomst zijn positie in de markt behoudt of zelfs verbetert, is het belangrijk om kritisch naar uw bedrijf te kijken. Hoe eerder u de juiste maatregelen neemt, hoe sneller u uw positie verbetert of van koers kunt veranderen. Maatregelen zoals procesverbeteringen, kostenverlagingen, overnames en nieuwe groeistrategieën kunnen uw ondernemingswaarde verhogen.

Tijdens deze ontbijtsessie zullen wij ingaan op instrumenten waarmee u uw bedrijf kunt optimaliseren, zoals financieringsstructuren, balans- en werkkapitaalmanagement, om zodoende de financieringslasten te minimaliseren. Tevens kunt u ervaringen delen met gelijkgestemden. 

Wanneer?
Donderdag 7 november 2013

Waar?
Locatie nog te bepalen (regio Randstad).

Programma
8.00 - 8.20: registratie en ontbijt
8.20 - 9.40: presentatie en discussie
9.40 - 10.00: koffie/thee

Overige sessies
12 december 2013: Hoe om te gaan met fraude en corruptie in Nederland en internationaal? 

Aanmelden voor de sessie op 7 november 2013
Bent u directielid of ondernemer in de ICT sector, dan bent u van harte welkom om deze ontbijtsessie bij te wonen. U kunt zich kostenloos aanmelden via onderstaand formulier. Wij ontvangen uw inschrijving graag uiterlijk 31 oktober.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 07 november 2013

Inschrijven voor: 31 oktober 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals