BOTS - HR software - 2-7

Bedrijf
Datum
02 juli 2013
Inschrijven voor
01 juli 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kirkman Company organiseert op 2 julli een 'Benen op Tafel Sessie' (BOTS) met het thema: ‘Welke HR software past het beste bij jouw organisatie?

Door de nieuwe mogelijkheden en de veranderde eisen aan HR systemen zijn organisaties genoodzaakt bewuste keuzes te maken over de meest passende inrichting van hun HR IT. Maar welke optie kies je uit het ruime marktaanbod? Voordat je de markt gaat benaderen moet je jezelf een aantal vragen stellen: Welke criteria zijn doorslaggevend voor een juiste keuze? Hoe moet het ontwerp van mijn HR IT landschap eruit komen te zien? Zoek ik een partner of gewoon een leverancier?

Er zullen twee gastsprekers aanwezig zijn. Charles Amkreutz, Manager HR Service Center, Pon en Nico Orie, Global HR Integration and Change lead, Philips. Sinds een aantal jaar werkt Pon samen met Afas en hebben zij een centralisatie slag gemaakt. Charles Amkreutz zal zijn ervaringen delen over het implementatieproces en belangrijke ‘lessons learned’ benoemen. Philips heeft recent de keuze gemaakt voor de global implementatie van Workday. Nico Orie is betrokken bij dit wereldwijde traject en hij zal ingaan op de doelstellingen van Philips, het selectietraject en de planning van het implementatieproces.

Daarnaast organiseren we een paneldiscussie met leveranciers, zoals Afas, Oracle, Raet, SAP & Workday.

Datum: dinsdag 2 juli 2013
Tijd: 16:00-19:00 uur
Locatie
: Villa Beukendael, Amsterdamsestraatweg 40, Baarn

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 02 juli 2013

Inschrijven voor: 01 juli 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals