World Class Finance Workshop - 25 juni

Bedrijf
FiN
Datum
25 juni 2013
Inschrijven voor
24 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Finance en control professionals en afdelingen willen impact maken. Blijvend zoeken naar efficiëntere en effectievere processen en voortdurend, als een copiloot, scherp meesturen in de business. Alles gericht op het toevoegen van waarde en maken van impact.

Fin helpt professionals en afdelingen hierbij. Dat doen wij met advisering, detachering, werving en selectie, coaching, trainingen en onderwijs. Betrokken, persoonlijk, gedreven en met kwaliteit.

Connect to inspire is een platform waarin Fin discussies aangaat met professionals en workshops en trainingen geeft. Onze partners zijn o.a. TiasNimbas Business School, Zuyd Hogeschool en FranklinCovey.

Gedachtengoed van covey als laatste stap naar world class finance
Een World Class Finance functie is een samenspel van efficiënte financiële processen die zich onder regie van de controller door de gehele organisatie afspelen. Er is vertrouwen en inzicht in de cijfers, zodat gewenste acties kunnen worden ondernomen. Processen en ICT oplossingen krijgen veel aandacht, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het succes bepalen. In de praktijk blijkt het lastig om deze menskracht te sturen.

Het gedachtengoed van Steven R. Covey geeft hierbij richting en concrete handvatten. In samenwerking met TiasNimbas en FranklinCovey organiseert Fin een nieuwe workshop voor senior finance managers en finance directeuren. De workshop ‘Gedachtengoed van Covey als laatste stap naar World Class Finance’ gaat in op de volgende vragen: 

  • Hoe zorg ik ervoor dat de business vertrouwen heeft in mijn team? 
  • Hoe krijg ik de mensen in mijn team in beweging? 

Programma 

  • 17:30 Ontvangst met hapjesbuffet 
  • 18:30 Inleiding door Lars Deneer EMFC RC, directeur Fin 
  • 18:45 Workshop door Jan Kuipers, directeur FranklinCovey Benelux 
  • 20.30 Samenvatting en conclusies 
  • 21:00 Borrel 
  • 22:00 Einde 

Locatie
Igluu, Lichttoren 32, Eindhoven 

Aanmelden 
Stuur een e-mail naar l.deneer@fin.co.nl of ga naar www.fin.co.nl/activiteiten. Wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt.

Fin Academy biedt deze bijeenkomst kosteloos aan. Daarnaast levert het 3 PE-punten op, mogelijk gemaakt door TiasNimbas Business School.

Event informatie

Bedrijf: FiN

Datum: 25 juni 2013

Inschrijven voor: 24 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals