Rondetafel Woningcorporaties - 19 juni

Bedrijf
FiN
Datum
19 juni 2013
Inschrijven voor
18 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Help, ik ben in control!
Druk op de waarde van vastgoed, onzekere cashflows en een toenemende bemoeienis van de overheid. Allemaal aanleidingen om te focussen op risico management en betrouwbare cijfers. Dat hebben veel woningcorporaties ook gedaan met als resultaat dat men 'in control' is. Wat nu?

Lean finance is een voor de hand liggende stap. Dit zorgt ervoor dat de finance functie efficiënter, en daardoor goedkoper, wordt uitgevoerd. Daarnaast kunnen finance afdelingen ook groeien in een rol als intern adviseur en daarmee de volledige SWOT managen. Over deze onderwerpen organiseert Fin op woensdag 19 juni een rondetafel voor finance managers en finance directeuren van woningcorporaties met als thema 'Help, ik ben in control!'.

Tijdens de rondetafel wordt aan de hand van een aantal prikkelende stellingen gediscussieerd en van elkaar geleerd. U krijgt inzicht in de best practices bij andere organisaties en wat de wetenschap over het thema zegt. Naast een goede uitbreiding van uw persoonlijk netwerk zult u zeker één goed idee overhouden aan deze rondetafel waarmee u de volgende dag aan de slag kunt.

Agenda:

  • Ontvangst met snack vanaf 17:30 uu
  • Start discussie om 18:00 uur
  • Start diner om 20:15 uur

Locatie:
Hostellerie Vangaelen Kapelstraat 48, Heeze

Fin biedt u deze rondetafel - die 3 PE-punten oplevert - kosteloos aan. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar r.vanneerven@fin.co.nl of via onze www.fin.co.nl.

Het aantal plaatsen is beperkt. Wij hopen u 19 juni te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Renate van Neerven Lars Deneer

Event informatie

Bedrijf: FiN

Datum: 19 juni 2013

Inschrijven voor: 18 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals