Rondetafelsessie SEPA

Bedrijf
Datum
28 mei 2013
Inschrijven voor
28 mei 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In select gezelschap en in een relaxte setting in het Ordina hoofdkantoor te Nieuwegein nodigen we gemeentes, provincies en waterschappen uit om de rondetafel over SEPA bij te wonen. De rondetafelsessie vindt plaats op dinsdag 28 mei van 13:30 tot 16:30 uur.

Het programma
We ontvangen u graag met een lunch om 12:30 uur. Om 13:30 uur start het programma met een korte introductie van onze Partner Ordina Consulting. Vervolgens wordt een presentatie gegeven door één van de Ordina SEPA specialisten (momenteel actief bij Nationale Nederlanden). Daarna is er de ruimte om uw eigen vragen, kennis en ervaring rondom het thema in te brengen waardoor er een levendige discussie ontstaat.

Voor u interessant?
De rondetafel over SEPA is interessant voor iedere verantwoordelijke die wil starten met het SEPA-compliant maken van zijn/haar organisatie. Op 1 februari 2014 moeten namelijk alle organisaties die nationaal en internationaal betalingsverkeer verrichten, klaar zijn voor SEPA. U heeft dus circa een jaar om alle aanpassingen te (laten) doen. SEPA heeft niet alleen impact op de ICT binnen uw organisatie, maar ook op de inrichting van uw financiële processen.

Een groot deel van de betaalproducten die wij op dit moment gebruiken, komt te vervallen of wordt aangepast. Niets doen is dus geen optie, omdat u in dat geval na 1 februari 2014 geen mogelijkheid meer heeft om geld te innen en betalingen te verrichten. Ordina kan u nu hiermee helpen. Graag informeren we u over SEPA en de mogelijkheden die Ordina uw organisatie kan bieden.

Aanmelden
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin van Manen via martin.van.manen@ordina.nl of 030 663 70 00. U kunt zich aanmelden via de 'aanmeld'-button hieronder. Voor aanvang van de rondetafel ontvangt u van ons een bevestiging met programma en routebeschrijving.

Wij zien u graag op dinsdag 28 mei bij de rondetafel in Nieuwegein.

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 28 mei 2013

Inschrijven voor: 28 mei 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals