Masterclass Jay Cross

Bedrijf
Datum
28 mei 2013
Inschrijven voor
28 mei 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Working Smarter to keep ahead of the future - Informal learning & 70 20 10

Ordina en Tulser organiseren op dinsdagmiddag 28 mei voor klanten en relaties de Masterclass ‘Working Smarter - Informal learning & 70-20-10’ met Jay Cross op het hoofdkantoor van Ordina in Nieuwegein.

Jay Cross is dé Amerikaanse goeroe op het gebied van informeel leren. Hij helpt mensen slimmer leren, werken en leven. Hij was de eerste die de term e-Learning gebruikte op internet, schreef er meerdere boeken over en is wereldwijd een veelgevraagd spreker.

Informal learning & 70-20-10

Tijdens deze masterclass neemt Jay Cross u op inspirerende wijze mee in de wereld van informeel leren en 70/20/10. Wat is het, hoe is het ontstaan, hoe werkt het en hoe kun je het zelf in je organisatie integreren? Jay Cross zal tal van succesvoorbeelden delen en u krijgt handige tips & trics.

Maar informeel leren gaat ook over doen. U gaat tijdens de masterclass aan de slag met informeel leren, ervaart hoe dat er op de werkplek uitziet en wat het voor je organisatie kan betekenen. Een interactieve middag waarin u onder andere gebruikmaakt van social media om van en met elkaar te leren. Deelnemers ontvangen na afloop het boek ‘The Work Smarter Fieldbook’ van Jay Cross.

Locatie
Hoofdkantoor Ordina
Ringwade 1
3439 LM Nieuwegein

Vragen en contact

Heeft u nog vragen over het programma? Neem dan gerust contact op met Daniëlle Schrijver via telefoonnummer +31(0)6 130 23 172 of per e-mail danielle.schrijver@ordina.nl.

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 28 mei 2013

Inschrijven voor: 28 mei 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals