E&Y - Dutch Technology Week Event

Bedrijf
EY
Datum
05 juni 2013
Inschrijven voor
04 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ernst & Young organiseert tijdens de Dutch Technology Week het Technologie & Innovatie Evenement. Ernst & Young is als partner verbonden aan de Dutch Technology Week, daarmee ondersteunen wij de doelstelling om Nederland krachtig te positioneren als wereldspeler in de technologie en innovatie.

Speciaal voor technologieondernemingen organiseren wij in dit kader een evenement om met elkaar in discussie te gaan over de integratie van business met techniek & innovatie.

Interactief evenement
Steeds vaker gebeurt het dat nieuwe technologie ook innovatieve businessmodellen oproept. In een interactieve sessie rondom een real life case willen we met u in discussie over de integratie van business met techniek & innovatie.

Verschillende experts en visionairs zullen hun ideeën delen gedurende de middag – met als keynote speaker Jan-Peter Balkenende, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en partner van Ernst & Young. Aansluitend is er gelegenheid om na te praten tijdens de borrel en het walking diner.

Doelgroep
Het evenement is interessant voor technologieondernemingen ,en dan met name voor de directie en de managers verantwoordelijk voor een business unit of functionele unit (finance, tax, HR, Internal Audit, Business Development).

Informatie
Behoort u tot de doelgroep en wilt u deelnemen aan het Technologie & Innovatie Evenement? Stuur dan een mail naar Anita van Overbeek.

Details:

Naam: Het Technologie & Innovatie Evenement
Datum
: woensdag, 5 juni, 2013
Tijd
: 15:00 - 21:00
Locatie: Schellensfabriek in Eindhoven 

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 05 juni 2013

Inschrijven voor: 04 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals